Antena Căutare

Nico de la Insula iubirii se iubește cu una dintre ispite! Cine este bărbatul care i-a răpit inima

Vestea momentului pentru fanii emisiunii Insula iubirii! Celebra ispită Nico a fugit din București și s-a mutat la Timișoara, de dragul iubirii! Cine este bărbatul care i-a răpit inima?

Nico de la Insula iubirii se iubește cu una dintre ispite! Cine este bărbatul care i-a răpit inima
Cine este bărbatul care a cucerit-o pe ispita Nico de la Insula iubirii?

Frumoasa blondă de la Insula iubirii formează în prezent un cuplu cu una dintre ispitele masculine din sezonul 4 al emisiunii Insula iubirii!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Este vorba despre Bruno, un celebru om de afaceri din Timișoara, pe care l-am putut vedea doar câteva zile în Thailanda, căci acesta a decis să părăsească Insula iubirii.

Se pare totuși că Nico și Bruno formează în prezent un cuplu fericit! Ce alte detalii a mai dezvăluit ispita de la Insula iubirii? Află totul urmărind materialul video de mai sus, din emisiunea Xtra Night Show!

Iată mai jos momentul în care Bruno și-a făcut apariția la Insula iubirii, în sezonul 4:

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x