Antena Căutare

Ionuț, sacul de box al Denisei! Concurenta a declanșat un val de reproșuri și umilințe: „Auzi? Chestiile astea le-am mai trăit, nu o dată”

Insula Iubirii. Sezon 5. Episod 13. Tensiunile dintre Denisa și Ionuț Gojman, concurentul devenit ispită, au atins cote alarmante. În microbuz, Denisa i-a reproșat că el este motivul pentru care Andi a ales-o pe Geanina. 

Insula Iubirii. Sezon 5. Episod 13. Tensiunile dintre Denisa și Ionuț Gojman, concurentul devenit ispită, au atins cote alarmante. În microbuz, Denisa i-a reproșat că el este motivul pentru care Andi a ales-o pe Geanina.

Ionuț, pentru prima oară de când l-am cunoscut pe Insula Iubirii, a dat dovadă de răbdare. A încasat umilință după umilință, în cele mai lungi 45 de minute din istoria emisiunii. Degeaba a încercat să-i explice Denisei că nu poți forța pe cineva să te aleagă, concurenta este de neclintit:

„Dacă omului i-a plăcut de fata aia de când a văzut-o, ce era să zică?”, i-a spus Ionuț.

„Și dacă oamenii se plac...da, da, da...Auzi? Chestiile astea le-am mai trăit. Nu o dată. Așa că nu-mi spune mie cum merg lucrurile, că știu prea bine”, i-a răspuns Denisa.

Planul „secret” al lui Eusebiu, dezvăluit de ispita Loredana: „Asta ai dat de înțeles. Așa vedem toți și așa este!”... Denisa a vărsat lacrimi de crocodil când i-a văzut pe Geanina și Andi îmbrățișați: „Vreau să merg acasă”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x