Antena Căutare

Bonfire INCENDIAR! Gia află totul despre Bogdan și are o reacție neașteptată! „Ai fost la un date cu un bărbat...”

Cel mai așteptat moment din emisiunea Insula iubirii! A venit și bonfire-ul pentru Gia și Bogdan și cei doi s-au confruntat pentru prima oară, după toate cele întâmplate!

Cel mai așteptat moment din emisiunea Insula iubirii! A venit și bonfire-ul pentru Gia și Bogdan și cei doi s-au confruntat pentru prima oară, după toate cele întâmplate!

„Mi-era dor de tine”, și-a făcut Bogdan apariția la bonfire, cu un buchet de flori.

„Eu văd un om care vrea să reia lucrurile de unde le-a lăsat, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat”, a spus, în schimb, Gia.

CITEȘTE ȘI: Bogdan, filmat noaptea în pat cu Dana și Adrian! Concurentul i-a șocat pe toți

Radu Vâlcan le-a arătat filmulețe compromițătoare și greșelile concurentului de la Insula iubirii au început să iasă, mai mult ca oricând, la iveală!

Concurenta de la Insula iubirii a privit imaginile și chiar s-a uimit atunci când a aflat că iubitul ei a mers la un date cu un bărbat! Bogdan, în schimb, nu a părut deranjat de imaginile cu iubita sa și ispita masculină. Totuși, Gia pare mai șocată ca niciodată.

Cei doi au stat față-n față la ceremonia focului, iar concurenta vrea să știe de ce partenerul ei a căutat o relație cu toate ispitele, chiar dacă el era într-o relație.

Bogdan încearcă să-i explice iubitei sale de ce a picat în ispită. Conform spuselor sale, totul a fost ca să vadă ce reacția va avea Gia atunci când îl va vedea cu alte femei.

Argumentele primite nu au părut s-o facă pe femeie să se simtă mai bine. Gia pare mai rece și mai distantă ca niciodată, după toată experiența de la Insula iubirii!

Cum a reacționaat Bogdan și ce a avut de spus în apărarea sa? Află în clipul video de mai jos:

Irina l-a făcut praf pe Bogdan, înainte să plece! „Dacă vrei să faci un lucru bun în fața lui Dumnezeu...”... Gia, răspuns final pentru Bogdan! Ce decizie a luat concurenta de la Insula iubirii, în privința relației: „E un pas...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x