Antena Căutare

Gia, răspuns final pentru Bogdan! Ce decizie a luat concurenta de la Insula iubirii, în privința relației: „E un pas...”

Bonfire fierbinte la Insula iubirii! De data aceasta, Gia l-a confruntat pe Bogdan și a aflat lucruri noi și șocante desre iubitul său, după experiența de la Insula iubirii!

Bonfire fierbinte la Insula iubirii! De data aceasta, Gia l-a confruntat pe Bogdan și a aflat lucruri noi și șocante desre iubitul său, după experiența de la Insula iubirii!

Radu Vâlcan le-a arătat filmulețe compromițătoare și greșelile concurentului de la Insula iubirii au început să iasă, mai mult ca oricând, la iveală!

Cei doi au stat față-n față la ceremonia focului, iar concurenta de la Insula iubirii a vrut să știe de ce partenerul ei a căutat o relație cu toate ispitele, chiar dacă el era într-o relație. Bogdan a încercat să-i explice iubitei sale de ce a picat în ispită.

Conform spuselor sale, totul a fost ca să vadă ce reacția va avea Gia atunci când îl va vedea cu alte femei.

Argumentele primite nu au părut s-o facă pe femeie să se simtă mai bine. Gia, concurentă la Insula Iubirii, a luat decizia să se despartă definitiv de Bogdan, după zece ani de relație, chiar dacă bărbatul și-ar fi dorit să continue relația cu ea.

„Nu îmi doresc să mai revin asupra deciziei. Nu o să fie ușor, după zece ani, am crescut parcă împreună. Este un pas pe care trebuie să îl fac acum, pentru că dacă nu îl fac, atunci s-ar putea să n-o mai fac niciodată”, a spus Gia la Insula iubirii, extrem de sigură pe ea.

Bonfire INCENDIAR! Gia află totul despre Bogdan și are o reacție neașteptată! „Ai fost la un date cu un bărbat...”... Despărțire dureroasă, dream date în trei și gesturi neașteptate! Ce s-a întâmplat la Insula Iubirii, episodul 20, sezonu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x