Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 7. Bianca a răspuns la întrebarea dacă Alin se dădea cu gloss pe buze. Fanii emisiunii au fost curioși

Bianca Giurcă primit o serie de întrebări de la fani, iar mulți dintre ei au fost curioși să afle dacă Alin Simoiu folosea gloss sau balsam de buze în timpul emisiunii. Aceasta a fost o curiozitate frecvent întâlnită în mediul online pe parcursul difuzării emisiunii. Ce răspuns a dat Bianca Giurcă.

colaj foto cu bianca giurca si alin simoiu insula iubirii sezonul 7 Galerie
Bianca a răspuns la întrebarea dacă Alin se dădea cu gloss pe buze. | Antena 1

Alin Simoiu și Bianca Giurcă s-au apropiat în emisiunea Insula Iubirii sezonul 7, după numeroase dezamăgiri pe care le-a trăit văzându-l pe Marius cum a dat frâu liber sentimentelor alături de Oana Monea.

Deși Bianca se simțea atrasă de Alin și a ajuns să dea curs apropierilor, ea și-a menținut tot timpul părerea neschimbat față de relația cu Marius, în ciuda faptului că s-a simțit rănită de tot ceea ce a văzut în cadrul testului. Cu toate că și-ar fi dorit de mai multe ori să dezvolte o legătură cu Alin, ea a fost cât se poate de reținută pentru a nu-l face pe Marius să sufere, după cum ea a susținut.

Citește și: Fanii emisiunii cred că Bianca a urmărit Finala în casa lui Marius. Au observat un lucru ce a provocat animozitate tot sezonul

Bianca Giurcă de la Insula Iubirii sezonul 7 a răspuns la curiozitățile fanilor

Apropierea lor a fost aplaudată de public, ba chiar a planat la un moment dat suspiciunea că cei doi ar fi avut o relație după emisiune și ar fi continuat apropierea la București, însă tânăra a infirmat acest lucru, la fel și el.

Bianca s-a despărțit de Marius și s-a mutat în Capitală, aici unde a decis să înceapă o nouă viață. Fanii săi o urmăresc constant în mediul online și sunt curioși să vadă cum a evoluat viața sa amoroasă.

Astfel, au prins momentul oportun să primească detalii când Bianca a deschis secțiunea de întrebări pe InstaStory. Pe lângă multele curiozități legate de relația cu Marius, aceasta a primit și o întrebare legată de Alin: “Alin avea lip gloss pe buze la Insula Iubirii?”

Răspunsul Biancăi a adus zâmbete pe buzele următorilor: “Nu știu, dar eu sigur am unul mai bun”.

Urmăritorii au mai întrebat-o: “De ce nu ai ieșit cu prietenele în club? Ești tânără și acum e timpul să te distrezi”. Fosta concurentă a fost categorică: “Vreau așa să stau să plâng în casă. Nu-mi arde de ieșit în niciun club”. Iar la întrebarea dacă este sau nu singură, ea a dat un răspuns sarcastic: “We speak english 50/50”.

Alin Simoiu a făcut dezvăluiri la Interviurile Insula Iubirii sezonul 7. Ce a spus despre Bianca Giurcă

„Până în interviul de 6 luni noi ne-am văzut o dată. Am stat de vorbă 2 ore. Am încercat să o ajut și să o sprijin pentru că era foarte demoralizată. M-am mai întâlnit apoi cu Bianca la mare. A ajuns sâmbătă seara în club, erau și alte persoane de la Insulă. Pe la 3 și jumătate am mers să-i salut. Am întrebat-o pe Bianca cum se simte, dacă e ok. Mi-a spus că da, e bine, că o să vorbim cu altă ocazie despre asta. Am mers spre dimineață și am mâncat apoi cu ea și prietenele ei, la invitația unei prietene de-ale ei. Am stat 20 de minute”, a povestit Alin Simoiu la Interviurile Insula Iubirii sezonul 7, produs exclusiv AntenaPLAY.

„A fost pură întâmplare și întâlnirea de la Constanța și cea de la București”, a mai spus Alin, precizând că în cadrul celei mai recente întâlniri cu Bianca, într-un club din București fata i-a mulțumit pentru tot ce s-a ântâmplat pentru că „ a văzut și a descoperit că poate avea noi orizonturi după toată experiența” de la Insula Iubirii.

„Bianca e o femeie frumoasă, suferea foarte des, eu am empatizat mult cu situația Biancăi. am vrut pur și simplu să o ajut. Cred că de Bianca m-am atașat. Știam că va suferi foarte mult după despărțirea cu Marius. Am fost dispus să o ajut după emisiune cu orice mi-ar cere. O singură dată mi-a zis să o ajut cu o postare, să nu interpreteze lumea”, a mai mărturisit Alin Simoiu în cadrul interviului exclusiv din AntenaPLAY.

Citește și: Cum i-a ales Ema de la Insula Iubirii numele fetiței sale. Fosta concurentă a avut o poveste inedită cu privire la acest aspect

Insula Iubirii, sezonul 7. Ce relație există acum între Bianca și Marius. Tânăra a răspuns întrebărilor: "Pentru co... Cum arată Hannelore de la Insula Iubirii sezonul 4 în costum de baie. Fosta concurentă este complet schimbată acum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x