Antena Căutare

Loredana de la "Insula Iubirii", din ce în ce mai frumoasă! Hamude, ai văzut-o cum arată acum? Transformare totală

Loredana  fost una dintre cele mai controversate concurente din cel de-al doilea sezon "Insula Iubirii - Temptation Island". Deși la început părea îndrăgostită până peste cap de iubitul ei, Hamude, fata l-a înșelat cu ispita Sorin.

Loredana fost una dintre cele mai controversate concurente din cel de-al doilea sezon "Insula Iubirii - Temptation Island". Deși la început părea îndrăgostită până peste cap de iubitul ei, Hamude, fata l-a înșelat cu ispita Sorin.

După o despărţire dureroasă de Hamude, fosta concurentă îşi continua viaţa de una singură. Pare fericită, împăcată cu alegerea făcută și resemnată. Perspectiva unei împăcări e aproape nulă. Lori a făcut de curând și o schimbare de look. Tânăra și-a scurtat părul și a optat pentru un blond platinat.

Noul look o prinde de minune, iar Loredana este de-a dreptul cuceritoare. Oare fostul iubit a văzut-o așa?

Deea de la "Insula iubirii" a răspuns pentru prima dată acuzaţiilor potrivit cărora tatăl ei a murit din vina ... O fostă ispită de la "Insula Iubirii" a făcut parada modei în lenjerie intimă. Fanii, în delir!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x