Antena Căutare

Loredanaaaa, ce transformare! Fosta iubită a lui Hamude, mai sexy ca niciodată! De data asta, ar putea fi ea ispită la „Insula iubirii”

Loredana  fost una dintre cele mai controversate concurente din cel de-al doilea sezon "Insula Iubirii - Temptation Island". Cu toate că i s-au reproșat multe, ba chiar a fost părăsită de iubitul înșelat, fata a decis să meargă mai departe. Rămasă singură, a investit mult în propria persoană.

Loredana fost una dintre cele mai controversate concurente din cel de-al doilea sezon "Insula Iubirii - Temptation Island". Cu toate că i s-au reproșat multe, ba chiar a fost părăsită de iubitul înșelat, fata a decis să meargă mai departe. Rămasă singură, a investit mult în propria persoană.

Iar transformarea e una radicală! Pare fericită, împăcată cu alegerea făcută și resemnată. Și foarte sexy! Cu o rochie scurtă, roșie, blondina și-a surprins admiratorii pe Facebook. De data asta, ar putea fi ea ispită la „Insula iubirii”.

După o despărţire dureroasă de Hamude, fosta concurentă îşi continua viaţa de una singură. Perspectiva unei împăcări cu fostul iubit, după ce Lori l-a înșelat, e aproape nulă.

Dar oare fostul iubit a văzut-o așa de schimată și de frumoasă?

Hamude, fost concurent la "Insula Iubirii", a plecat din România. Unde vrea să îşi înceapă o nouă viaţă... Deea de la „Insula iubirii” și Ralflo nu se mai ascund. Formează cel mai nou cuplu din showbiz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x