Antena Căutare

Mesajul emoționant al fratelui Medanei de la „Insula iubirii”, după ce fosta concurentă a devenit mămică!

Medana, fostă concurentă la "Insula Iubirii", a născut luni dimineaţă un băieţel perfect sănătos. Frumoasa mămică şi Robert, proaspătul tătic, se pot declara acum un cuplu împlinit şi fericit.

Medana, fostă concurentă la "Insula Iubirii", a născut luni dimineaţă un băieţel perfect sănătos. Frumoasa mămică şi Robert, proaspătul tătic, se pot declara acum un cuplu împlinit şi fericit. Alex Vințan, fratele Medanei, a postat un mesaj emoționant pe Facebook. „În sfârșit Medana Kirschner și Robert Kirschner, sunt cel mai fericit si împlinit unchi ! ( la 18 ani)”, a scris Alex.

Bebelușul a avut la naștere 2850 de grame şi 48 de centimetri și a obținut nota 10 la Scorul Apgar.

Medana și Roby au venit la emisiunea ”Insula Iubirii”, prezentată de Radu Vâlcan ca să-şi testeze dragostea și au constatat că nu pot trăi unul fără altul. El a ales să o ceară de soție în Thailanda și, mai mult de atât, tot acolo au conceput primul lor copil care s-a năcut astăzi, 10 octombrie.

Concurentă de la "Insula iubirii": "Plângeam isteric şi nu stiam ce să fac, am sunat imediat la poliţie&q... Maria de la „Insula iubirii” și-a făcut de cap în Turcia! „Pentru mine asta e un sport...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x