Antena Căutare

Radu Vâlcan, dezvăluiri despre marea finală ”Insula Iubirii”: ”Există oameni care au grijă ca toți concurenții să dea cărțile pe față!”

Au mai rămas doar două ediții din emisiunea ”Insula Iubirii”, sezonul 5, iar Radu Vâlcan, prezentatorul show-ului, a venit la ”Observator, unde a oferit detalii neștiute despre show. 

Au mai rămas doar două ediții din emisiunea ”Insula Iubirii”, sezonul 5, iar Radu Vâlcan, prezentatorul show-ului, a venit la ”Observator, unde a oferit detalii neștiute despre show.

Astfel, acesta a precizat că finala emisiunii va avea loc duminică, 8 septembrie, iar telespectorii vor putea urmări un alt episod luni seară, de la ora 20:00.

”Am tot spus, este un efort extraordinar, pentru că dincolo de ce se vede pe TV, în spatele emisiunii, sunt o mulțime de oameni care muncesc ca totul să fie la bun. Duminică, pe opt septembrie, este finala ”Insula Iubirii”. Și eu sunt curios, a trecut mult de atunci. Aștept cu nerăbdare să se difuzeze emisiunea și de fiecare dată aflu detalii noi.”, a povestit el.

Întrebat dacă va mai fi un sezon nou, Radu Vâlcan a mărturisit că se fac înscrieri în continuare.

”Ce este cert este că se fac înscrieri, castingul este în desfășurare, așa că dacă mai sunt persoane care vor să se înscrie o pot face pe casting.a1.ro.”, a spus Radu Vâlcan.

În ceea ce privește concurenții care au făcut parte din cadrul emisiunii, el a mărturisit că experiența ”Insula Iubirii” este o lecție pentru fiecare dintre ei: ”Emisiunea le face un bine, au șansa de a-și pune în ordine gândurile. Ei au senzația că pot păcăli acest test, dar nu e așa, există oameni care au grijă să dea cărțile pe față.”, a mai mărturisit Radu.

Cum vor evolua poveștile concurenților de la ”Insula Iubirii”, află luni seară, 2 septembrie, de la ora 20:00, numai la Antena 1.

Gata, nu mai e un mister! Ce mănâncă Andi de la ”Insula Iubirii” ca să se mențină în formă: ”E un snack foarte gustos și... Răsturnare de situație la Insula iubirii! Gia a făcut confesiunea ce schimbă totul! „Sunt și eu om...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x