Antena Căutare

Alina și Cristin Tomi s-au calificat în finala sezonului 16 iUmor. Delia: „Mi-a plăcut foarte mult momentul acesta”

iUmor-Alege Comedia sezonul 16 a continuat, și în cel de-al zecelea episod, cu cele mai inedite momente artistice și a adus în faţa celor patru juraţi, Cosmin Natanticu, Cătălin Bordea, Delia şi Cheloo, concurenţi care mai de care mai talentați.

alina tomi și cristin tomi pe scena iumor în ediția de duminică, 21 aprilie 2024 Galerie
Alege comedia în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY | Antena 1

Cei patru jurați au decis să îi trimită la votul publicului pe Alexandra Pasăre, Alina și Cristin Tomi, Eric Lecrerc și Kuan Weu. Alina și Cristin Tomi au obţinut cele mai multe voturi şi s-au calificat direct în finala sezonului 16 iUmor.

Alina și Cristin Tomi s-au calificat în finala sezonului 16 iUmor. Delia: „Mi-a plăcut foarte mult momentul acesta, m-a teleportat într-o piesă clasică de teatru și mi-a trezit un sentiment de nostalgie”

Alina și Cristin Tomi, doi actori români de teatru și film, parteneri atât de scenă, cât și în viața de zi cu zi, s-au prezentat în fața juraților cu o scenetă savuroasă, despre goana după avere și cum influențează banii viața unei familii: „Vrem să vedem cum reacționează în fața unui număr care ne aparține, cu un text scris de noi și prezentat, pentru prima dată, aici, la iUmor!”

„Mi-a plăcut foarte mult momentul acesta, m-a teleportat într-o piesă clasică de teatru și mi-a trezit un sentiment de nostalgie”, a declarat Delia, iar Bordea a mărturisit: „A fost o scenetă foarte faină, mi-a plăcut mult interpretarea și surprinzător finalul.

La rândul lui, Cosmin Natanticu s-a emoționat la momentul votului: „Pentru mine, este foarte greu să jurizez un astfel de moment, e peste puterile mele, e ca și cum aș juriza un Ferrari, atunci când vine vorba despre Alina și Cristin.

Astfel, Alina și Cristin Tomi au primit patru like-uri, de la Delia, Cătălin Bordea, Cheloo și Cosmin Natanticu și, în urma voturilor din cadrul aplicaţiei Antena 1, telespectatorii au decis că cei doi merită un loc în marea finală a sezonului 16 iUmor.

În fiecare duminică, de la 20.00, iUmor – Alege comedia, cel mai antrenant spectacol, cu ingrediente pe toate gusturile și, totodată, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, se vede la Antena 1 și pe AntenaPLAY! Totodată, în noul sezon, se va vota Președintele comediei, astfel că, în fiecare duminică, de la 20:00, fiecare vot contează!

iUmor sezonul 16, 21 aprilie 2024. Andreea Diță revine pe scenă cu un text shakeasperian. Natanticu: „Ce cojones aveai p... Romică Țociu și Cornel Palade sărbătoresc 1 Mai Muncitoresc pe scena iUmor, duminică, de la ora 20.00, la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x