Antena Căutare

George Tănase îl aduce în semifinala iUmor pe Cristiano Ronaldo: „Sunt aici să vă arăt ce înseamnă să fii viral!”

Duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, Delia, Cheloo, Cosmin Natanticu și Cătălin Bordea aleg un concurent care va merge în finală!

George Tănase îl aduce în semifinala iUmor pe Cristiano Ronaldo: „Sunt aici să vă arăt ce înseamnă să fii viral!”
George Tănase îl aduce în semifinala iUmor pe Cristiano Ronaldo: „Sunt aici să vă arăt ce înseamnă să fii viral!” | Antena 1

Duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, se difuzează semifinala iUmor, iar Delia, Cheloo, Cosmin Natanticu și Cătălin Bordea aleg un concurent care va merge în marea finală.

George Tănase îl aduce în semifinala iUmor pe Cristiano Ronaldo

Invitat special în această ediție va fi Cristiano Ronaldo, impersonat de nimeni altul decât de George Tănase, iar momentul său va genera aplauze în sală.

„Sunt aici să vă arăt ce înseamnă să fii viral, pentru că, în ultima vreme, am jucat mai mult în reclame decât pe teren!”, așa și-a început comediantul momentul la adresa unuia dintre cei mai cunoscuți oameni din industria fotbalului, continuând: „Dacă vrei să fii viral, filmează-te, dar nu oricum, pentru că deja s-a făcut tot. Fă ceva ce nu s-a mai făcut… în ultimele zece minute!

„România este singura țară care are mai multe podcast-uri decât oameni care chiar ascultă podcast-uri cu adevărat!”, a continuat el, stârnind hohote de râs în sală.

Ce momente au pregătit concurenții pentru semifinală, dar și pe cine vor alege Delia, Cheloo, Cosmin Natanticu și Cătălin Bordea să meargă în marea finală, dintre cei mai virali concurenți din edițiile anterioare, telespectatorii vor afla urmărind cea mai nouă ediție iUmor, difuzată duminica aceasta, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x