Antena Căutare

Semifinala iUmor sezonul 16, 19 mai 2024. Andreea Vînătoru știe combinația perfectă pentru a încânta audiența. Bordea: „Am orbit!”

Andreea Vînătoru își descrie starea din semifinala iUmor ca fiind ARTĂ! Ea dorește cu ardoare să ajungă în finala de săptămâna viitoare. Ea intră mai încrezătoare decât data trecută pe scenă.

colaj Andreea Vînătoru pe scena iUmor stând pe masă, Andreea Vînătorul făcând șpagatul și jurul iUmor: Delia, Cheloo, Cosmin Natanticu și Cătălin Bordea Galerie
Alege comedia în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY | Antena 1

S-a dat startul campaniei electorale. În sezonul 16 iUmor - Alege comedia, s-a votat Președintele comediei! Delia a ieșit învingătore! Alege comedia în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Andreea Vîntătoru este de părere că și-a cucerit publicul cu o combinație inedită pe scena iUmor: șpagatul și glumele.

„Am avut o revelație și mi-am dat seama că vreau să fac mai mult”, spune concurenta. „Nu cred că foarte multe balerine de la noi fac și stand-up. Eu cred că balerinele sunt mai serioase, cu nasul pe sus. Dar mie îmi place să și râd.”

Citește și: iMai Mult Umor cu Omul cu Tourette, episodul 13, sezonul 16. Cheloo, o nouă lege. Ioana State: „Nu mai vorbesc cu mama niciodată”

Semifinala iUmor sezonul 16, 19 mai 2024. Andreea Vînătoru a descoperit combinația perfectă pentru a încânta audiența. Bordea: „Am orbit!”

„Cum ne tratezi?” întreabă Cosmin Natanticu.

„N-o mai întrerupe că se dezbracă”, îl atenționează Bordea pe colegul său.

„A venit cu o energie fantastică”, este de părere Delia.

„A venit de curând, că altfel n-o țineam minte și ne-a prezentat ce ne place nouă mai mult”, spune Cheloo.

„De data asta o să vă vorbesc mai mult, și anume despre relația mea complicată cu mâncarea”, spune Andreea făcând și un șpagat între timp. „Și despre femei.”

„Am orbit!” spune Cătălin Bordea.

„Mie mi-a fost foarte greu să mă concentrez la text”, mărturisește Cosmin Natanticu.

„E foarte amuzant. Continuă”, spune Cheloo.

„Eu nu o aud”, se plânge Natanticu.

„Nu e nevoie”, îi spune Cheloo.

„Femeile ar trebui să fie președinți”, susține concurenta.

„Noi o avem deja pe Delia”, răspunde Cosmin Natanticu.

Citește și: Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16, 5 mai 2024. Bucșă revine la iUmor cu un număr senzațional

Andreea Vînătoru, jurizare în ediția din 19 mai 2024 la iUmor

„Andreea, eu mai vreau. (...) N-am ținut minte nimic din text, recunosc”, spune Natanticu.

„Musca s-a văzut”, spune Bordea.

„Mulțumim că ai venit să ne demonstrezi că baletul nu moare în această țară. Textul a fost foarte slab. Am fost atent la text, te-am privit tot timpul în ochi”, completează Cheloo. „Eram în transă artistică, femeie!”

„Chestia ce-ai făcut aici a fost dezlânată”, adaugă Bordea.

„Pentru că n-ai fost în stare s-o urmărești. A râs?” intervine Natanticu.

„Am râs așa de stângăcie”, spune Cătălin Bordea.

Juratul îi cere Deliei să îl convingă de faptul că numărul concurentei a fost bun.

„N-ai simțit un pic de ironie în ce a făcut ea acolo?” îl întreabă Delia.

„N-a mai făcut nimeni așa ceva”, spune Natanticu.

„Mai du-te la operă”, îi recomandă Andreea.

Astfel, Andreea Vînătoru a primit două like-uri, de la Delia și Cosmin Natanticu, și două dislike-uri, de la Cătălin Bordea și Cheloo.

Citește și: Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16,5 mai 2024. Rică Răducanu cucerește audiența cu umorul specific

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omul cu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Comedia se vede la Antena 1, în semifinala iUmor. Andreea Vînătoru revine la iUmor cu un moment de stand-up combinat cu ... Semifinala iUmor sezonul 16, 19 mai 2024. Romulus Stoicescu a iscat discuții în juriu. Cheloo: „Am ascendentul în pictis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x