Antena Căutare

Semifinala iUmor sezonul 16, 19 mai 2024. Profesorii trăsniți ”explozivi” pe scenă. Cosmin Natanticu: „Mi-ai stricat adidașii”

Andreea Stoica, profa trăsnită, este tare mulțumită că experimentele sale au încântat românii și că a devenit virală în online.

colaj andreea stoica, profa trăsnită, pe scena iumor, profesorii trăsniți în timpul experimentului împreună cu bordea și natanticu, juriu iumor: delia, cheloo, cătălin bordea, cosmin natanticu Galerie
Alege comedia în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY | Antena 1

S-a dat startul campaniei electorale. În sezonul 16 iUmor - Alege comedia, s-a votat Președintele comediei! Delia a ieșit învingătore! Alege comedia în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

„Realitatea e că mie mi-e foarte frică de experimentul acela”, mărturisește profa trăsnită.

Citește și: Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. Robert Tudor, mesaj inedit pentru români: „De ce alții să...”

Semifinala iUmor sezonul 16, 19 mai 2024. Profesorii trăsniți ”explozivi” pe scenă. Cosmin Natanticu: „Mi-ai stricat adidașii”

„De când ne-am văzut ultima oară am reușit să finalizez”, le spune Andreea juraților la intrarea în scenă.

„Curcubeul este un portal gigantic”, le mai spune profa trăsnită.

„Nu vrei să trecem la experimentele acelea?” o întreabă Cheloo.

„Punem murături?” întreabă Natanticu.

Citește și: Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. George Tănase, transformare uluitoare: „Mircea e Geoană pe voi”

„Aș vrea să mă ofer voluntar”, se ridică Bordea. „Sunt un ginere după nuntă în Moldova.”

Profesorul trăsnit le prezintă ce se află pe masă. Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu s-au oferit voluntari pentru un experiment colorat.

„Zici că e caca de unicorn”, spune Cuza.

Citește și: Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. Mădălina și Dan Badea, pop quiz cu premii delicioase pentru jurați

Profesorii trăsniți, jurizare în ediția din 19 mai 2024 la iUmor

„Și unde este explozia mea?” întreabă Cheloo.

„Cel mai rău e să fie prea mult, nu mai puțin”, spune Andreea. „Știința despre asta e vorba: experimentăm de mai multe ori.”

„Mi-ai stricat adidașii”, se supără Cosmin Natanticu.

„Închidem laboratorul”, spune Cheloo.

„Nu e adevărat. Momentul este superb și vă felicit și este ceva educativ”, intervine Delia.

Astfel, profesorii trăsniți au primit două like-uri, de la Delia și Cosmin Natanticu, și două dislike-uri, de la Cheloo și Cătălin Bordea.

Citește și: Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. The Free Tenors (în)cântă audiența. Cheloo: „Ne distrează proiectul”

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului.

Citește și: Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. Ionuț Rusu aduce „Ciolacu de salvare” la iUmor. Ce planuri are

Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omul cu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Citește și: Ediție specială iUmor sezonul16, 12mai 2024.Alege comedia. Cristi Iacob este Cetățeanul Turmentat:„De la masa asta cu cine votați”

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Semifinala iUmor sezonul 16, 19 mai 2024. Mauricio Lombardi și mustața norocoasă. Cheloo: „Mi-ai rănit sentimentele”... Semifinala iUmor sezonul 16, 19 mai 2024. Gabriela Bîzgan își face loc în inima publicului. Bordea: „Tu ai un viitor în ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x