Antena Căutare

Semifinala iUmor sezonul 16, 19 mai 2024. Teo Stoian, ”blocat” de președintele juriului: „Nu-ți mai da cu mâna pe la nas că...”

Teo Stoian a venit să facă pace cu Cheloo. De asemenea, a venit pregătit pentru a ajunge în finala de săptămâna viitoare.

colaj teo stoian pe scena iumor, juriul iumor: delia, cheloo, cătălin bordea, cosmin natanticu Galerie
Alege comedia în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY | Antena 1

S-a dat startul campaniei electorale. În sezonul 16 iUmor - Alege comedia, s-a votat Președintele comediei! Delia a ieșit învingătore! Alege comedia în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

„Aș vrea să mă împac cu Cheloo, dacă se poate”, mărturisește tânărul înainte de a urca pe scenă.

Între timp, Delia a primit un ciocan pentru a se impune ca președinte al juriului.

„Eu am crezut că o să ne dea peste mâini”, spune Cosmin Natanticu.

Citește și: iMai Mult Umor cu Omul cu Tourette, episodul 13, sezonul 16. Cheloo, o nouă lege. Ioana State: „Nu mai vorbesc cu mama niciodată”

Semifinala iUmor sezonul 16, 19 mai 2024. Teo Stoian a fost ”blocat” de președintele juriului: „Nu-ți mai da cu mâna pe la nas că...”

„Hai cu încredere!” îl îndeamnă Delia lovind cu ciocanul în masă.

„Eu o să spun niște glume ca să apucați să mă cunoașteți”, își începe Teo numărul de stand-up comedy.

„Continuă, suntem pe drumul cel bun”, spune Cheloo. „Deja te cunoaștem.”

„Nu-ți mai da cu mâna pe la nas că l-ai tras pe vecinul ăla”, îi recomandă Delia.

„Eu, în locul tău, aș mai intra o dată. Părerea mea”, spune Cosmin Natanticu.

Teo Stoian povestește juriului cum și-a întâlnit iubita: „Am fost împreună cam trei ani. Ea era și materialistă...”

Citește și: Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. A fost ales președintele juriului. Delia: „S-a votat de frică”

Teo Stoian, jurizare în ediția din 19 mai 2024 la iUmor

„Teo Stoian este un băiat extraordinar de talentat. L-am văzut și la club. Omul face stand-up, e la început”, susține Cătălin Bordea. „Față de data trecută, ce am apreciat este că nu te-ai mai enervat. Și acum ai fost întrerupt!”

„Eu am fost de vină, nu, data trecută?” întreabă Cheloo. „Nu țin minte.”

„Ai trecut un test greu”, mai spune Bordea.

„Umorul lui este extraordinar de cretin, lucru pe care îl apeciez maxim”, este de părere Cheloo. „Ești dezordonat foc.”

„Eu am văzut astăzi la Teo experiența publicului din club”, spune Natanticu. „Își merită locul aici, în semifinală.”

Astfel, Teo Stoian a primit trei like-uri, de la Delia, Cosmin Natanticu și Cătălin Bordea, și un dislike, de la Cheloo.

Citește și: Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. Claudia Susanu și Șerban Georgevici, moment savuros

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omul cu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Semifinala iUmor sezonul 16, 19 mai 2024. Cristina Puternica, autentică și curajoasă. Delia: „Mă bucur pentru bucuria oa... Semifinala iUmor sezonul 16, 19 mai 2024. Cei mai virali concurenți s-au luptat pentru un loc în finală. Cine merge mai ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x