Antena Căutare

Vizante vine în fața juraților cu un preparat delicios

Cu emoții în glas, Marius Vizante vine în fața lui Horia și a Ancăi cu o tartă cu mere caramelizate și o reducție de fructe de pădure.

Cu emoții în glas, Marius Vizante vine în fața lui Horia și a Ancăi cu o tartă cu mere caramelizate și o reducție de fructe de pădure.

Anca gustă. Vizante, nerăbdător, întreabă: “Cum e? Dacă vrei, îți dau rețeta.”

Roxana e supărată. Vine îmbufnată, spunând că a fost uitată.
Gustă, “concurentul ” se emoționează.

Anca Lungu îi spune: “În primul rând, marea ta problemă este că arăți ca un ospătar și nu ca un bucătar. Dar asta-i partea a doua. În afară de asta, când vei veni în vizită la Prințesa Polonic, ea nu-ți va aduce o oală cu ciorbă, ci o farfurie cu ciorbă. Era drăguț să faci un aranjament așa... Dar gustul a fost divin!”

Roxana: “Tarta nu este foarte dulce. Mă așteptam să fie ceva mai dulce pentru că m-ai obișnuit să fii foarte dulce în pauze. Aș putea să te iert și să-ți dau un <Da!> dacă vii să mă pupi și dacă-mi dai mie tarta…”

Sabina prepară un Om de Zăpadă... Aly și Eden Bayloun - doi frați pentru un titlu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x