Antena Căutare

Surpriză de proporții! Orlando a căzut în genunchi în fața Stelei, de ziua ei

Surpriză de proporții în ultimul episod al serialului „Liber ca pasărea cerului”! Orlando a căzut în genunchi în fața Steluței, de ziua ei.

Surpriză de proporții în ultimul episod al serialului „Liber ca pasărea cerului”! Orlando a căzut în genunchi în fața Steluței, de ziua ei.

Mai întâi, numind-o „o femeie sofisticată”, Orlando i-a dăruit Stelei o bijuterie superbă „de familie” – o broșă în formă de aripi.

Stela a vrut să știe, desigur, și ce mesaj au aceste aripi pe care i le-a dăruit Orlando.

„Să zbori? Sau libertate? Uite, să zicem, «liber ca pasărea cerului», exact așa cum sunt eu”, i-a răspuns el, precizându-i apoi că uitându-se la Ducu și la familia lui, se gândește că… „E momentul”… Să ce? Să își întemeieze o familie?

În clipa următoare, Orlando s-a așezat în genunchi în fața Stelei, spre surprinderea ei. „Steluța, vreau să-ți fac o surpriză pe care n-ai trăit-o în viața ta. Închide ochii. Gata?”, i-a spus el.

De toate speranțele Steluței s-a ales, însă, praful. „Ești un tâmpit incurabil, jur!”, a reacționat ea la „surpriza” pregătită de Orlando.

Ultimul episod din „Liber ca pasărea cerului”! Orlando și Ducu s-au transformat în detectivi particulari, dar unul dintr... Ce s-a întâmplat în ultimul episod al serialului „Liber ca pasărea cerului”. Adrenalină maximă pentru Orlando și Ducu, d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Liber ca pasărea cerului online
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram -  vremealuiducu și eusuntorlando

😎⛅Liber ca pasărea cerului episoadele integrale online le poti urmari doar pe AntenaPlay ➡️ https://s.a1.ro/g2zBg1W. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop.

🔵 ​INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x