Antena Căutare

Mic dejun: Granola cu caise si iaurt

Ofera-ti un mic dejun plin de fibre si vitamine.

Ingrediente:


200g ovaz
2 linguri de miere
1 lingura de ulei de floarea soarelui
150g fructe uscate
100ml iaurt natural a
1 lingura de gem de caise

Mod de preparare:

1. Se amesteca 200g ovaz cu 2 linguri de miere si 1 lingura de ulei de floareasoarelui intr-o tava de copt. Se intinde pe tava si se coace la 200° C/gaz 6, timp de 7 minute.

2. Se amesteca si se mai coace inca 7 minute. Se lasa la racit. Se amesteca cu 150g fructe uscate. Pentru servirea unei portii se adauga 100ml iaurt natural amestecat cu 1 lingura de gem de caise fara zahar.

3. Granola se pastreza intr-un recipient bine inchis. Se poate lua la pachet, ambalata intr-o punga mica.

Citeste si Good Food!

Criosauna sau cum poti sa intineresti la minus 200 de grade... Desert elegant: Mousse usor de ciocolata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x