Reteta: Paella, preparatul simbol al Valenciei
Paella este mai mult decat un preparat simbol al bucatariei Valenciei, este o invitatie la petrecere. O alchimie de diverse ingrediente, lasate sa se joace deasupra unui foc din lemn de portocal.
Publicat: Duminica, 10 Aprilie 2011, 00:00 |
Actualizat Duminica, 01 Iulie 2012, 08:39
Arome imbietoare, paellera - tigai uriase, asezate deasupra focurilor din lemn de portocal sau pin, ingrediente atat de diverse incat poti fi convins ca nici o reteta nu are cum sa semene cu celelalte, vizitatori care asteapta sa inceapa marea degustare...
orez, legume proaspete, carne de pui, iepure sau rata (in lipsa ei se pot folosi melci) si multe condimente, cele mai aromate fiind rozmarinul si sofranul.
Mod de preparare
Jurnalul.ro
flickr.com
Ce trebuie sa faci cand copilul isi pierde pofta de mancare...
Semne ca pisica e gestanta...
Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰
Premiera serialului Flowers Over the Inferno e în AntenaPLAY ▶️ Vezi episodul 1 disponibil acum
Citește și