- Luni, Marți și Miercuri de la 20:30, Nea Mărin se întoarce! Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Formula 1™ se vede în AntenaPLAY! Nu rata Marele Premiu din Imola pe 19 mai, de la 19:45 în AntenaPLAY!
Ingrediente (4 portii):
600-700 grame sparanghel;
4 linguri ulei de masline extravirgin;
sare de mare grunjoasa.
Preparare (10 minute):
Se curata bine sparanghelul - cele 600-700 de grame inseamna cam 18-20 de fire, apoi se incinge bine o tigaie-grill (cu striatii).
Se pun apoi firele de sparanghel la perpelit, pe toate partile - in 5-7 minute ar trebui sa se faca.
La final se scot pe o farfurie si se stropesc cu ulei de masline de calitate si se presara sare grunjoasa de mare pe deasupra. Pofta buna!
Foto: flickr.com
British Shorthair, o felina cu un caracter bland... Jocul cu nisip, terapie pentru toti copii...