Antena Căutare

Reteta usoara: Paine cu mozzarella si busuioc

Aceste gustarele fancy merg de minune cu salatele mediteranene sau cu preparatele la gratar. Se potrivesc si la micul dejun, alaturi de o omleta plina de legume sau un brunch de duminica.

Ingrediente:

150g de unt foarte moale

250g de mozzarella, taiata in bucati

2 catei de usturoi pisati

1 mana mica de busuioc tocat

2 baghete

Mod de preparare:

• 1. Se amesteca untul, mozzarella, usturoiul si busuiocul si se potriveste de sare si piper. Se fac crestaturi pe baghete, dar fara a le felia pana la capat.

• 2. Se pune cate un pic de unt amestecat cu branza in fiecare crestatura, se inveleste in doua straturi de folie si se coace pe gratar pana ce painea este aurie si crocanta, iar branza topita.

• 3. Se poate face aceasta si in cuptorul incins la 220° C/gaz 7, unde se lasa pentru 25 de minute, daca nu exista posibilitatea de a pune pe gratar.

Citeste si Good Food!
Foto: bbcgoodfood.com

Sfaturi pentru igiena dentara a celor mici... Impartirea activitatilor in viata de cuplu - esentiala pentru longevitatea relatiei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x