Antena Căutare

Primarul Stelian Manole a dat de belea! S-a îndrăgostit de o femeie blestemată! „Tututror bărbaților din viața mea li s-a întâmplat asta! - Video

Primarul Stelian Manole (Teo Corban) a dat de belea! S-a îndrăgostit de o femeie blestemată, în noul episod din sezonul 2 din „Mangalița”.

„Primarul Stelu nu este omul care să umble sau să sară după fuste! Nu! Munca în slujba cetățeanului e amanta mea! Mie nici nu-mi plac femeile! Le respect, le prețuiesc, le admir, așa, ca pe niște ființe umane, dar să-mi plac vreuna? Doamne ferește! Dar nu mi-am permis! Până de curând…”, a spus primarul Stelu.

„De curând, am cunoscut o femeie care nu seamănă cu nicio altă femeie, și pentru asta, Stelu merită să se dea peste cap!”, a mai spus el.

Doar că femeia vieții lui i-a refuzat buchetul de flori cu care el intenționa să o cucerească.

„Toți bărbații mei sunt morți! Fiecare bărbat drăguț, amabil, care îmi place, pățește câte ceva, moare îngrozitor, piere în niște chinuri oribile, sfârșește tragic!”, a explicat femeia ochilor lui, Dana (Paula Chirilă), proaspăta proprietară a restaurantului din localitate.

Primarul Stelu i-a declarat, însă, că lui nu are ce să îi se întâmple, că dacă sunt într-o legătură adevărată, pot sparge ghinionul.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x