Antena Căutare

Abia a părăsit competiția și a alergat în brațele lui Carmen! Petru de la "Mireasă pentru fiul meu" și-a găsit liniștea alături de fosta concurentă? Cât de bine le stă împreună!

Deşi a părăsit casa "Mireasă pentru fiul meu" de puţin timp, Petru pare că şi-a găsit, în sfârşit, liniştea alături de Carmen, fostă concurentă şi ea în acelaşi sezon.

Deşi a părăsit casa "Mireasă pentru fiul meu" de puţin timp, Petru pare că şi-a găsit, în sfârşit, liniştea alături de Carmen, fostă concurentă şi ea în acelaşi sezon.

Cei doi s-au fotografiat împreună şi au postat imaginea pe Facebook, spre surprinderea susţinătorilor. Cei doi arată foarte bine împreună. Oare formează, deja, un cuplu?

Deşi a reintrat în competiţie, nu a fost cu noroc pentru Petru şi, în scurt timp, a făcut cale întoarsă. Dar se pare că totul se întâmplă cu un motiv!

Ce lovitură! Au ieșit din casa Mireasă pentru fiul meu dușmani și acum sunt împreună? Fotografiile care i-au șocat pe fa... Se pregătesc să devină părinţi? Doi foşti concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu" le pot da fanilor cea mai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x