Antena Căutare

Ali: "Mihaela nu are ce căuta lângă Mihai! Este imatură, iar el este un băiat de nota 60!" Fanii: „Jigodia, mereu a jucat la două capete!”

Ali, fostul iubit al Georgianei şi al lui Edith, a intervenit telefonic la "Mireasă pentru fiul meu"! Concurentul susţine că Mihai şi Mihaela nu se potrivesc!

Ali, fostul iubit al Georgianei şi al lui Edith, a intervenit telefonic la "Mireasă pentru fiul meu"! Concurentul susţine că Mihai şi Mihaela nu se potrivesc!

Cel mai mult a suferit Miki, copleșită de asemenea acuzații. Cu lacrimi în ochi, bruneta și-a manifestat chiar dorința de a fugi din competiţie cu trei zile înainte de nuntă!

Cu doar câteva zile înainte de marele eveniment, concurenta de la "Mireasă pentru fiul meu" a clacat, ca urmare a acuzațiilor lui Ali. "Mihaela nu are ce căuta lângă Mihai! Este imatură, iar el este un băiat de nota 60!", a vociferat fostul iubit al lui Edith.

Fanii au fost revoltați și supărați foc pe Ali, care părea a se împăca foarte bine cu Mihaela în trecut. „Jigodia, mereu a jucat la două capete!”, a scris o susținătoare a cuplului pe un grup dedicat emisiunii.

Lorena a părăsit competiția, dar a avut o surpriză uriașă când a părăsit casa „Mireasă pentru fiul meu”! O persoană mist... Andrei de la „Mireasă pentru fiul meu” își șochează fanii! Ce a comentat fostul concurent pe pagina sa de Facebook despr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x