Antena Căutare

Ce s-a ales de Mihaela și Constantin de la „Mireasă pentru fiul meu”. Fanii: „Degeaba a vrut să facă domn din ăsta, tot țăran a rămas. Șlapii, bre, unde sunt șlapii?”

Ce s-a ales de Mihaela și Constantin de la „Mireasă pentru fiul meu”: este dilema mai multor telespectatori de-ai emisiunii.

Ce s-a ales de Mihaela și Constantin de la „Mireasă pentru fiul meu”: este dilema mai multor telespectatori de-ai emisiunii.

Cei doi foști concurenți stau mai mult la Constanța, la părinții brunetei. Încă nu s-au căsătorit oficial, dar au de gând. Cei doi țin legătura cu fanii, dovadă stând și ultima poză postată pe Facebook. Cei doi amorezi au făcut publică o fotgrafie cu ei doi, una intens criticată. În colimator a intrat Costică și ținuta lui sport. „Degeaba a vrut să facă domn din ăsta, tot țăran a rămas. Șlapii, bre, unde sunt șlapii?”, a comentat o susținătoare.

S-au cunoscut la „Mireasă pentru fiul meu” și povestea lor de dragoste a impresionat întreaga țară. Au fost aproape să câștige Marele Premiu, dar norocul nu a fost de partea lor. Cu toate că nu s-au putut căsători în Marea Finală, Mihaela și Constantin sunt mai îndrăgostiți ca oricând.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x