Antena Căutare

Geo de la „Mireasă pentru fiul meu” a plecat fără Edith în vacanță la Brașov. Fanii: „E semn clar că s-au despărțit, ni se frânge inima!”

Noi detalii  despre despărțirea câștigătorilor de la „Mireasă pentru fiul meu” ies la suprafață după ce Edith și Geo și-ar fi spus spus în mod oficial „adio”.

Noi detalii despre despărțirea câștigătorilor de la „Mireasă pentru fiul meu” ies la suprafață după ce Edith și Geo și-ar fi spus spus în mod oficial „adio”.

Geo, unul dintre cei mai iubiți concurenți din istoria emisiunii, a postat recent o fotografie cu prietenii. Gașca a mers într-o scurtă vacanță la Brașov, dar Edith nu apare în „decor”, alimentând speculațiile potrivit cărora cei doi nu mai formează un cuplu.

„E semn calar că s-au despărțit, ni se frânge inima!”, au scris fanii. Să fie oare adevărat?

Voi ce credeți?

Edith de la „Mireasă pentru fiul meu”, certată rău de fani: „Ți-ai văzut sacii în căruță și acum drum bun și la revedere... La aproape o lună de la terminarea emisiunii, Mihaela şi Mihai de la "Mireasă pentru fiu meu" rezistă! "N...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x