Antena Căutare

Liliana, una dintre cele mai iubite foste concurente de la „Mireasă pentru fiul meu”, apariție incendiară la mare! Toți turiștii au admirat-o!

Liliana, una dintre cele mai frumoase și îndrăgite foste concurente de la "Mireasă pentru fiul meu", s-a răsfățat de curând la mare, acolo unde a reușit să capteze toate privirile! Și nici nu i-a fost deloc greu, având în vedere că are un trup perfect și forme generoase.

Liliana, una dintre cele mai frumoase și îndrăgite foste concurente de la "Mireasă pentru fiul meu", s-a răsfățat de curând la mare, acolo unde a reușit să capteze toate privirile! Și nici nu i-a fost deloc greu, având în vedere că are un trup perfect și forme generoase.

Imaginea în care fosta concurentă apare îmbrăcată în costum de baie a a stârnit multe dileme printre fani! „Lilișor, ai sau n-ai silicoane?”, au întrebat-o admiratorii.

Dacă pe plan profesional s-a „aranjat”, concurenta angajându-se la un salon de bronzat, se pare că a venit timpul să facă o schimbare și în plan estetic. Tânăra pare să fi recurs la o operație de mărire a sânilor. Cel puțin, imaginea postată pe Facebook este concludentă.

Nu se știe dacă bruneta și-a mărit bustul, dar nu este o variantă exclusă. Oricum, bruneta a preferat să nu dea niciun răspuns curioșilor. La mare, Lilișor a mers însoțită atât de prietene, cât și de iubitul ei violent, Luțu.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x