Antena Căutare

Loredana de la „Mireasă pentru fiul meu” s-a tuns, și-a vopsit părul albastru, mov, roz, iar acum arată așa! Fanii: „Să ne ierți, credem că te-ai zurlit!”

Loredana, fostă concurentă a sezonului al cincilea de la "Mireasă pentru fiul meu", a stârnit multe controverse în ultimul timp, după ce a ales să își schimbe înfățișarea de mai multe ori în numai într-o lună. Soția lui Ionuț a intrat parcă într-un maraton al schimbărilor, care nu a fost pe placul tuturor. 

Loredana, fostă concurentă a sezonului al cincilea de la "Mireasă pentru fiul meu", a stârnit multe controverse în ultimul timp, după ce a ales să își schimbe înfățișarea de mai multe ori în numai într-o lună. Soția lui Ionuț a intrat parcă într-un maraton al schimbărilor, care nu a fost pe placul tuturor.

„Să ne ierți, credem că te-ai zurlit!”, i-au scris îngrijorați fanii.

Bruneta și-a schimbat look-ul, a renunțat la pletele brunete și s-a tuns și a optat pentru o culoare neon: mov! ca mai apoi să opteze pentru albastru, roz și, în cele din urmă, o creastă blondă.

Fanii au fost mai mult decât surprinși, iar reacțiile lor au fost chiar acide. Cu toate astea, Ionuț o divinizează și îi reamintește ori de câte ori are ocazia că o iubește nespus de mult.

Voi ce părere aveți: îi stă mai bine blondă sau brunetă lui Lori?

Liliana de la „Mireasă pentru fiul meu”, ireal de sexy la malul mării! Fanii: „Ți s-a mai spus că ești perfectă, arăți m... Lavinia și Eduard de la „Mireasă pentru fiul meu”, prima poză în trei! Fanii: „Sunteți foarte frumoși!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x