Antena Căutare

Lorena de la "Mireasă pentru fiul meu", schimbare radicală de look. Fanii au fost șocați de felul în care arată, acum: "Ce şi-a făcut la faţă? Zici că e mascotă. Oribilă!"

În 2014, Lorena, o fată simplă din Craiova, făcea ravagi printre concurenți și fanii care o adorau. Brunetă, frumoasă și cu forme sexy a reușit să-i cucerească inima inima lui George, cu care s-a și căsătorit.

În 2014, Lorena, o fată simplă din Craiova, făcea ravagi printre concurenți și fanii care o adorau. Brunetă, frumoasă și cu forme sexy a reușit să-i cucerească inima lui George, cu care s-a și căsătorit.

Însă vraja nu a ținut mult. După doi ani de cănicie au decis să o ia pe drumuri separate. Însă, Lorena nu mai este fata pe care toți o știau.

De curând, tânăra și-a șocat fanii cu schimbarea radicală de look: "Ce şi-a făcut la faţă? Zici că e mascotă. Şi-a mărit buzele, și-a subţiat nasul şi cred că şi-a făcut ceva şi la obraji. ORIBILĂ!".

Mirela Boureanu Vaida se întoarce la "Mireasă pentru fiul meu"? Fanii au asaltat-o cu mesaje... Vestea care i-a întristat la maximum pe fani! Cel mai frumos cuplu de la "Mireasă pentru fiul meu" s-a destrăm...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x