Antena Căutare

Lorena de la "Mireasă pentru fiul meu" s-a făcut şi mai frumoasă! E o adevărată bombă sexy

La doi ani de la ieşirea din competiţie, superba Lorena experimentează noi tendințe. Fosta concurentă, foarte apreciată în cel de-al doilea sezon al emisiunii și nu numai, și-a uimit fanii cu noua schimbare de look.

La doi ani de la ieşirea din competiţie, superba Lorena experimentează noi tendințe. Fosta concurentă, foarte apreciată în cel de-al doilea sezon al emisiunii și nu numai, și-a uimit fanii cu noua schimbare de look.

A ales stilul balayage în locul brunetului care a consacrat-o, iar noul look o prinde de minune. În plus, frumoasa olteancă a trecut peste divorț și s-a îndrăgostit din nou, de data asta tot de un oltean chipeș și iubăreț.

George a rămas doar o amintire și frumoasa Lori nu pare afectată absolut deloc de trecut.

Lori și George păreau cuplul perfect

Lorena şi George au fost concurenţi în cel de-al doilea sezon "Mireasa pentru fiul meu" şi chiar s-au căsătorit în marea finală a show-ului matrimonial. Dar lucrurile nu au mers aşa cum au sperat, iar cei doi au şi divorţat. De atunci, Lorena a trecut prin tot felul de schimbări, iar Radu pare să-i fi cucerit inima pe vecie.

Alertă în casa „Mireasă pentru fiul meu”. Iulia a ajuns la Urgență după ce a leșinat de trei ori!... Dramă pentru cel mai nărăvaș cuplu de la ”Mireasă pentru fiul meu”: ”Trebuie să ne oprim, altfel va fi rău”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x