Antena Căutare

"Nu ştiu ce e cu mama, nu mai ştiu nimic...". Edith de la "Mireasă pentru fiul meu" vărsa lacrimi amare!

Sătul să îşi vadă faţa suferind în competiţie, tatăl lui Edith a sunat disperat, la fialul emisiunii, pentru a cere să vină în casă, să îşi ia copilul acasă. Concurenta a vărsat lacrimi amare de dorul familiei.

Sătul să îşi vadă fata suferind în competiţie, tatăl lui Edith a sunat disperat, la finalul emisiunii, pentru a cere să intre în casă, să îşi ia copilul acasă. Concurenta a vărsat lacrimi amare de dorul familiei.

"Mi-e foarte dor de ei. Mă aşteaptă acasă (...) Nu ştiu ce e cu mama, nu mai ştiu nimic, nu am niciun mesaj de la ea. Are probleme de sănătate. Ea întotdeauna zice că e bine, dar.... Îmi este foarte dor de ea. Mă tem pentru sănătatea ei, ştiu că ea o pune mereu pe ultimul loc. Dacă nu sunt acasă, ea nu vrea să aibă grijă.

Vreau să ştie că o iubesc mult şi că e cea mai bună mamă din lume şi că îmi e dor de ea. Nu o să mai plec niciodată, să stau departe de ei", a mărturisit Edith, printre lacrimi.

Revedere SURPRIZĂ la „Mireasă pentru fiul meu“! Adriana a primit o vizită neașteptată în platou. Lacrimi de fericire au ... O telespectatoare, în lacrimi: „Au venit în Casa Mireselor cu speranțe, cu vise, ca niste floricele de primavară! De ce ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x