Antena Căutare

Petru, fost concurent la "Mireasă pentru fiul meu", și-a scos "bolidul" la plimbare: "Mi-a fost dor de tine, jucăria mea"

A fost unul dintre cele controversate personaje ale MPFM-ului, însă acum se bucura de admiraţia susţinătorilor. Chiar dacă a pornit şi a condus razbooaie în competiţie, acum, Petru se bucura de libertate cum ştie el mai bine.

A fost unul dintre cele controversate personaje ale MPFM-ului, însă acum se bucura de admiraţia susţinătorilor. Chiar dacă a pornit şi a condus razbooaie în competiţie, acum, Petru se bucura de libertate cum ştie el mai bine.

Nerăbdător să îşi scoată maşinuţa la tura, fostul concurent a şi imortalizat momentul, împărtăşindu-l cu toţi prietenii din mediul online. Tânărul s-a fotografiat lângă "jucăria lui", aşa cum el singur o numeşte, şi a încărcat imaginea pe Facebook.

Să fie pus pe cuceriri sau este doar o dovadă pentru foştii lui colegi de competiţie, care nu-i dădeau crezare?

În trecut, o bătea, acum o răsfață! Liliana, tratată ca o prințesă de Luțu, iubitul bătăuș. Fanii: „Va redeveni o bestie... S-au logodit sau nu? Prima reacţie a Constantinei de la "Mireasă pentru fiul meu" după zvonul conform căruia s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x