Antena Căutare

Prima fotografie cu Edith și Geo după ce au ieșit din Casa Mireselor. Imaginile nu mai au nevoie de nicio explicație!

După ce Edith a fost desemnată marea câştigătoare a celui de-al şaselea sezon "Mireasă pentru fiul meu", toată lumea s-a întrebat dacă tânăra și Geo vor deveni un cuplu în afara show-ului matrimonial.

După ce Edith a fost desemnată marea câştigătoare a celui de-al şaselea sezon "Mireasă pentru fiul meu", toată lumea s-a întrebat dacă tânăra și Geo vor deveni un cuplu în afara show-ului matrimonial.

Se pare că da sau cel puțin asta demonstrează ultimele fotografii postate pe o rețea de socializare.

Cei doi par îndrăgostiți, au ieșit la teatru împreună și sunt mai zâmbitori ca niciodată. „Frumoșilor, fericirea vi se citește pe chip!”, le-au scris fanii. „Ce cuplu frumos!”, au comentat și alții.

„Cea mai reușită pereche din sezonul 6. Ar fi păcat să nui dai o șansa lui Geo, are aproape toate calitățile bune de a se comportă cu o domnișoară. Dragostea vine pe parcurs. Din câte am văzut noi la TV, sunteți destinați unul pentru altul. Vă pup iubiți mei copii”, a mai fost un mesaj primit de Edith.

Drumul a fost lung, anevoios, dar a meritat. Edith a luptat cu toate forţele, nu a cedat şi acum se poate savura pe deplin victoria. Iar Geo pare mai fermecat ca niciodată de frumoasa mireasă a sezonului!

Din păcate, povestea lor nu a apucat să se concretizeze în Casa Mireselor, dar se pare că va fi doar o chestiune de timp până ce doi vor recunoaște că au o relație în mod oficial.

Competiţia s-a terminat, aşa că acum pot spune adevărul. Ce a declarat Geo de la "Mireasă pentru fiul meu" des... Imagini de colecție. Edith a împărtășit fanilor primele fotografii de acasă, cu toată familia. „Casă dulce casă, cât mi-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x