Antena Căutare

Primele declarații ale lui Edith și Ali după ce au mai dat o șansă relației lor! „Alegem să facem ceea ce simțim!”

Edith și Ali, foștii concurenți de la "Mireasă pentru fiul meu", s-au împăcat. Anunțul a fost făcut de cei doi foști concurenți pe Facebook, iar fanii au fost în delir! 

Edith și Ali, foștii concurenți de la "Mireasă pentru fiul meu", s-au împăcat. Anunțul a fost făcut de cei doi foști concurenți pe Facebook, iar fanii au fost în delir!

Vă reamintim că cei doi tineri o luaseră pe drumuri separate, dar dragostea lor a învins, iar acum nu numai că aceştia sunt din nou împreună, ba chiar mai îndrăgostiți ca niciodată.

Vestea a fost întâmpinată cu mare bucurie în rândul fanilor de la "Mireasă pentru fiul meu" şi asta pentru că Edith și Ali au fost, de-a lungul timpului, cei mai apreciaţi concurenţi ai show-ului matrimonial.

Motivul REAL pentru care Edith și Ali de la „Mireasă pentru fiul meu” s-au împăcat! Fanii: „El e un terchea-berchea, vre... Ali și Edith, foști concurenți la Mireasă pentru fiul meu, primele declarații despre relația lor: "Da, ne-am împăca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x