Antena Căutare

Rodica, iubita lui Bebe, are o voce de înger! Ascult-o și invidiază-l pe fostul concurent! Cârcotașii: „Are figură și voce de bărbat!”

Nu aduce o emisiune întreagă, ce poate oferi o clipă de noroc! Pentru Bebe, fostul concurent de la „mireasă pentru fiul meu” în cel de-al șaselea sezon, norocul poartă și un nume: Rodica!

Nu aduce o emisiune întreagă, ce poate oferi o clipă de noroc! Pentru Bebe, fostul concurent de la „mireasă pentru fiul meu” în cel de-al șaselea sezon, norocul poartă și un nume: Rodica!

Frumoasa moroșancă s-a îndrăgostit nebunește de tânăr, ba chiar l-a însoțit în ziua Marii Gale a show-ului matrimonial. Și nu numai că Rodica este o femeie frumoasă, dar mai are și o voce de îngeri! Toată lumea din Casa Mireselor a remarcat-o pe femeia îmbrăcată în costum național. Iubita lui Bebe cântă la petreceri (nunți, aniversări și botezuri), ducând mai departe tradiția folclorului autentic.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bebe a plecat din casa ”Mireasă pentru fiul meu” singur, însă afară, la scurt timp după eliminare, și-a găsit iubirea. Unii fani nu au plăcut-o însă pe Rodica. „Are figură și voce de bărbat!””, au comentat ei.

Vouă vă place cum cântă?

Geo, consolat de admiratoare, după ce a fost părăsit mișelește: „Edith nu era pentru tine, o să găsești o persoană deose... Cum se refugiază Geo, după ce iubita lui s-a întors în brațele lui Ali. Admiratoarele: „Să nu faci vreun gest necugetat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x