Antena Căutare

Scandal în casa "Mireasă pentru fiul meu"! Cosmin lansează acuzaţii grave la adresa lui Petru: "M-ai aruncat pe scări. Comisia de decizie ce a zis? În contract, există o clauză"

Scandal şi ameninţări în casa "Mireasă pentru fiul meu". Cosmin şi Petru şi-au aruncat acuzaţii dure, care ar putea avea repercusiuni destul de serioase.

Scandal şi ameninţări în casa "Mireasă pentru fiul meu". Cosmin şi Petru şi-au aruncat acuzaţii dure, care ar putea avea repercusiuni destul de serioase.

"Tu vorbeşti de clauză, când m-ai aruncat pe scări? Comisia de decizie ce a zis? Arunci cu gunoi doar de dragul de a arunca. Aşa cum se spune că sunt favorizat, şi eu consider că eşti favorizat. În contract, există o clauză", îi reproşează Cosmin lui Petru, atrăgând atenția comisiei de decizie.

Acesta din urmă considera că gestul său a reprezentat o simplă glumă, însă Cosmin mărturiseşte că a fost ameninţat de concurent. "Te dau de toţi pereţii".

Întregul moment, în materialul video de mai sus.

Adriana și Valentin de la „Mireasă pentru fiul meu” au făcut anunțul! Fanii i-au felicitat, însă aveau tot timpul din lu... S-au cuplat rapid și au trecut la treabă! Un nou cuplu la „Mireasă pentru fiul meu!” Regula 25 nu există pentru cei doi ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x