Antena Căutare

Cât de schimbată este Anda de la Mireasa în prezent. Fosta iubită a lui Leo radiază de fericire. Cum arată acum

După despărțirea de Leo, Anda de la Mireasa a demonstrat că o femeie poate renaște și străluci mai puternic ca niciodată.

Cât de schimbată este Anda de la Mireasa în prezent. Fosta iubită a lui Leo radiază de fericire. Cum arată acum Galerie
Cât de schimbată este Anda de la Mireasa în prezent. Fosta iubită a lui Leo radiază de fericire. Cum arată acum | antena 1

În ultimele luni, Anda a surprins pe toată lumea cu o transformare spectaculoasă, devenind o adevărată inspirație pentru multe femei.

Cât de schimbată este Anda de la Mireasa în prezent. Fosta iubită a lui Leo radiază de fericire. Cum arată acum

Anda, cunoscută pentru participarea sa la popularul show matrimonial „Mireasa”, a trecut printr-o perioadă dificilă după despărțirea de Leo. Totuși, în loc să se lase afectată, ea a ales să se reinventeze, arătând o latură cu totul nouă și plină de grație. Recent, ea a postat pe Instagram o fotografie într-o ținută elegantă, care a stârnit admirația fanilor și a atras atenția tuturor.

Citește și: Mireasa, sezon 5. Anda Cătană, imagine rară în online. Cum arată acum fosta iubită a lui Leo

Îmbrăcată într-un costum sofisticat, Anda a etalat o eleganță și un rafinament demne de covorul roșu. Machiajul subtil, dar impecabil, a accentuat trăsăturile sale delicate, iar coafura lejeră a adăugat un plus de rafinament întregului look.

Aceasta postare a adunat sute de like-uri și comentarii de susținere din partea urmăritorilor săi, care au felicitat-o pentru transformarea sa impresionantă și pentru curajul de a-și continua viața cu fruntea sus.

Iatp cât de bine arată Anda în prezent și ce imagine a publicat:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Superbă, a demonstrat că este educată și superioară celor care se cred perfecți. Poate într-o zi vom afla adevărul, dar la cât de umilită a fost în casă, acum merită tot ce este mai bun”, i-a scris un fan in comentarii.

Citește și: Mireasa sezonul 5. Ce imagine a publicat Leo în mediul online. Cum s-a lăsat fotografiat fostul iubit al Andei

Leo și Anda au avut un parcurs inedit în casa Mireasa

Povestea de dragoste dintre Leo și Anda a început în casa Mireasa, după ce tânărul nu mai spera la o relație. Leo și-a început parcursul în sezonul 5 Mireasa cu o relație de scurtă durată cu Nora. Doamna Dana s-a opus vehement acelei relații, nedorind să accepte nici diferența de vârstă dintre fată și fiul ei și nici aspectele din trecutul tinerei.

Anda a intrat în casa Mireasa cu puțin timp înainte de eliminarea Norei. După plecarea fostei iubite a lui Leo din competiție, Anda și fiul doamnei Dana au început să se apropie. Din jocuri și glume, cei doi au ajuns să se îndrăgostească și să formeze un cuplu, spre încântarea doamnei Dana. Pentru a-și exprima aprobarea față de cea de-a doua relație a lui Leo din casa Mireasa, doamna Dana a spart sticla care adăpostea inelul soacrei. Astfel, doamna Dana i-a oferit Andei inelul soacrei, pentru a evidenția faptul că și-o dorește ca noră.

Leo a cerut-o în căsătorie pe Anda în competița Mireasa, într-un balon cu aer cald. Totuși, cei doi nu au ajuns până în Finala Mireasa, pentru că s-au aflat într-o cursă de eliminare. Fanii emisiunii au votat ca Anda și Leo să părăsească emisiunea cu puțin timp înainte de finala sezonului 5. Anda, Leo și doamna Dana au mărturisit atunci că își doreau, într-adevăr, să meargă afară pentru a-și continua povestea.

După aproximativ 2 ani de relație, Anda și Leo au decis să meargă pe drumuri separate.

Mireasa, sezon 9. Cum a reacționat mama Antoniei după scandalul dintre Cristian și Valentin. Ce „i-a plăcut” doamnei Rox... În ce ipostază neașteptată a apărut Leo de la Mireasa pe Instagram, după o perioadă în care nu s-a afișat. Cum s-a pozat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x