Antena Căutare

Ce a apărut pe contul lui Leo de la Mireasa, după ce s-a spus că el și Anda s-au despărțit. Ce doi au șters toate poezele împreună

Într-un gest surprinzător, Leo de la Mireasa a declanșat un val de speculații pe rețelele de socializare după ce a șters toate fotografiile în care apărea alături de Anda, partenera sa din emisiune.

Ce a apărut pe contul lui Leo de la Mireasa, după ce s-a spus că el și Anda s-au despărțit. Ce doi au șters toate poezele împreună Galerie
Ce a apărut pe contul lui Leo de la Mireasa, după ce s-a spus că el și Anda s-au despărțit. Ce doi au șters toate poezele împreună | Antena 1

Gestul a fost însoțit de un misterios mesaj publicat pe Instagram Stories: "Mai bine să-ți fie rău decât să-ți pară rău."

Ce a apărut pe Instagramul lui Leo de la Mireasa după ce s-a spus că el și Anda s-au despărțit

Leo și Anda, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din emisiunea Mireasa, păreau a avea o relație solidă și promițătoare. Fanii emisiunii i-au susținut în tot acest timp, iar mulți s-au bucurat să îi vadă împreună în fiecare săptămână. Cu toate acestea, gestul radical al lui Leo de a șterge toate fotografiile în care apăreau împreună de pe rețelele de socializare a ridicat semne de întrebare și a declanșat o adevărată vânătoare de detalii și explicații.

Mesajul postat de Leo, "Mai bine să-ți fie rău decât să-ți pară rău," a intensificat speculațiile cu privire la motivele din spatele despărțirii. Fanii și urmăritorii săi au început să se întrebe dacă această decizie a fost luată în comun acord sau dacă este vorba despre o separare venită doar din propunerea lui. Unii au presupus că există tensiuni nerezolvate între cei doi, în timp ce alții au sugerat că acest gest este doar o strategie de a atrage atenția.

Anda, pe de altă parte, nu a făcut încă declarații sau postări care să confirme sau să infirme această presupusă despărțire.

Fanii sunt acum cu sufletul la gură, așteptând ca Leo și Anda să facă lumină în privința acestei despărțiri. Cu toate acestea, până când cei doi vor oferi mai multe detalii, rămâne un mister ce s-a întâmplat între acești doi tineri care păreau să aibă o poveste de dragoste atât de frumoasă în emisiune.

Citește și: Leo și Anda de la Mireasa, ipostaza inedită în care au apărut pe internet. Ce mai fac cei doi și cum arată în prezent

Leo și Anda au avut un parcurs inedit în casa Mireasa

Povestea de dragoste dintre Leo și Anda a început în casa Mireasa, după ce tânărul nu mai spera la o relație. Leo și-a început parcursul în sezonul 5 Mireasa cu o relație de scurtă durată cu Nora. Doamna Dana s-a opus vehement acelei relații, nedorind să accepte nici diferența de vârstă dintre fată și fiul ei și nici aspectele din trecutul tinerei.

Citește și: Anda și Leo de la Mireasa s-au despărțit? Cei se întâmplă pe conturile lor de socializare și ce gest au făcut

Anda a intrat în casa Mireasa cu puțin timp înainte de eliminarea Norei. După plecarea fostei iubite a lui Leo din competiție, Anda și fiul doamnei Dana au început să se apropie. Din jocuri și glume, cei doi au ajuns să se îndrăgostească și să formeze un cuplu, spre încântarea doamnei Dana. Pentru a-și exprima aprobarea față de cea de-a doua relație a lui Leo din casa Mireasa, doamna Dana a spart sticla care adăpostea inelul soacrei. Astfel, doamna Dana i-a oferit Andei inelul soacrei, pentru a evidenția faptul că și-o dorește ca noră.

Leo a cerut-o în căsătorie pe Anda în competița Mireasa, într-un balon cu aer cald. Totuși, cei doi nu au ajuns până în Finala Mireasa, pentru că s-au aflat într-o cursă de eliminare. Fanii emisiunii au votat ca Anda și Leo să părăsească emisiunea cu puțin timp înainte de finala sezonului 5. Anda, Leo și doamna Dana au mărturisit atunci că își doreau, într-adevăr, să meargă afară pentru a-și continua povestea.

Mireasa sezonul 8, 18 octombrie 2023. Andrei, noul concurent, a intrat în casă. Spune că o fată brunetă i-a atras atenți... Ce a făcut Alex de la Mireasa 6, după ce s-a tot spus că el și Raluca nu mai sunt împreună. Ce schimbări au apărut pe co...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x