Antena Căutare

Ce se întâmplă între Perneș și Sabrina, după ce nu s-au mai afișat împreună. Băiatul a dat de înțeles că soția e însărcinată

Multă lume se întreabă ce se întâmplă între Perneș și Sabrina, după ce nu au mai apărut împreună în mediul online.

sabrina si pernes de la mireasa sezon 5 Galerie
Multă lume se întreabă ce se întâmplă între Perneș și Sabrina, după ce nu au mai apărut împreună în mediul online. | Antena 1

Perneș și Sabrina nu au mai apărut împreună în mediul online. Cu toate acestea, cei doi sunt tot împreună. Tinerii au apărut într-un live cu Ion Șaulescu pe Tiktok.

Citește și: Mireasa sezon 8. De ce Daria și Adrian nu țin legătura cu doamna Maria. Fata nu-și mai dorește să comunice cu mama

Ce se întâmplă între Perneș și Sabrina, după ce nu s-au mai afișat împreună.

Chiar dacă s-a vorbit despre o posibilă despărțire, Perneș și Sabrina sunt bine, tot împreună și la fel de frumoși.

În timpul unui live pe Tiktok, în care s-au ”duelat” cu Ion Șaulescu, cei doi au râs și păreau foarte fericiți. Perneș și Sabrina se aflau acasă la părinții fostului concurent.

Într-un schimb de replici codat, Perneș a dat de înțeles că el și Sabrina urmează să devină părinți. S-a întâmplat după ce Ion a adus în discuție faptul că Alina și Valentin au devenit părinți.

”Urmez eu”, a părut să spună fostul concurent de la Mireasa sezonul 5.

”Eu ți-am zis că s-au schimbat multe”, a spus Perneș, după ce a arătat spre el, apoi spre Sabrina și a arătat o burtică de gravidă. ”Trebuie să mă grăbesc. De aia ești tu așa mascul, mă?! Bravo, mă!”, a venit răspunsul lui Ion.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Anunțul lui Sergiu după ce s-a aflat că Madi e internată în spital. Ce mesaj a postat: ”S-a terminat. Încetați”

”Am rămas așa, fără cuvinte. Mă bucur tare și mă gândesc așa la mine, că eu chiar sunt panarama.”, a mai zis Ion, uimit de dezvăluirea lui Andrei Perneș.

Câteva zile mai târziu, la Mireasa Capriciile Iubirii, ei au spus că se pregătesc să devină părinți și abia apoi vor să se căsătorească religios. Testele, însă, nu au fost concludente. Unul a ieșit pozitiv, iar altele negative. Rămâne de văzut când vor face marele anunț.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a început povestea de dragoste dintre Sabrina și Perneș de la Mireasa sezon 5

La începutul competiției Mireasa sezon 5, Sabrina și Perneș au avut o întâlnire pe nevăzute. Încă din acel moment, băiatul a știut că ea este femeia pe care și-o dorește alături.

De atunci, Perneș a făcut eforturi de a o cuceri, însă s-a lovit constant de zidurile create de Sabrina în jurul ei. Fata, care în trecut a fost abuzată emoțional și fizic, a fost greu de cucerit. Când Perneș a avut impresia că a reușit să-i câștige inima, concurenta s-a retras.

De-a lungul următoarelor săptămâni, tânărul a auzit, nu o dată, că se ține după ea și că Sabrina pare să nu îi împărășească sentimentele. Cei doi au avut multe certuri și chiar s-au despărțit de câteva ori.

Ultima dată s-a întâmplat chiar în timpul unei Gale. Cu lacrimi în ochi, Sabrina a spus că nu poate continua povestea lor pentru că sentimentele ei nu sunt la fel de puternice ca ale partenerului.

Citește și: Mireasa, sezon 5. Alina și Valentin, prima fotografie în formulă de 3. Cum s-au pozat părinții cu fiul lor: „Familia mea”

Perneș a fost rănit, dar nu a putut accepta refuzul Sabrinei de a îi da o șansă. Deși despărțiți, el a continuat să insiste, lucru care nu a fost pe placul fetei. Ea le mărturisea Larisei și celorlalte fete că Perneș este fals și că face pe victima.

Intrarea noilor concurente a făcut pe Sabrina să fie și mai înverșunată împotriva fostului iubit. Ea considera că sentimentele lui nu au fost adevărate din moment ce s-a apropiat de Yana. Băiatul a curtat-o pe noua concurentă și asta a creat gelozie în inima Sabrinei.

Yana l-a informat pe Perneș că se potrivesc și el s-a retras. A fost momentul în care Sabrina și Perneș s-au apropiat din nou. Concurenta a părut atunci mai îndrăgostită ca niciodată și asta l-a luat prin surprindere pe iubitul ei, care a fost ușor sceptic.

Au fost câteva săptămâni de miere pentru ei și, în ciuda faptului că Sabrina a spus că nu se va căsători în casa Mireasa, Perneș i-a pus inelul pe deget. Au fost primul cuplu care s-a logodit în sezonul 5.

În ultimele săptămâni de competiției, când ușile celor două case s-au deschis, tinerii au avut șansa să petreacă mai mult timp împreună.

Perneș a fost tare supărat pentru că iubita lui și-a exprimat dorința de a nu se căsători în Finală, cu toate că au depus actele. Asta a adus răceală în relația lor, iar imaginile în care el tânjea după afecțiunea iubitei l-au deranjat tare pe Perneș.

Cu toate acestea, el consideră că Sabrina este femeia perfectă pentru el și crede în viitorul relației lor. Ei s-au cununat civil în Finală.

Mireasa sezon 8. De ce Daria și Adrian nu țin legătura cu doamna Maria. Fata nu-și mai dorește să comunice cu mama... Mireasa sezon 8. Daria susține că a fost sunată de Liviu după ieșirea din competiție: ”Nu mai știe cum să dea de mine”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x