Antena Căutare

Concurs Dragostea se vede la Mireasa: Spune-ne ce înseamnă iubirea infinită și câștigă o vacanță de 5 zile cu perechea ta

Spune-ne ce înseamnă dragostea infinită pentru tine și poți câștiga o vacanță de 5 zile, all inclusive, cu perechea ta. Află regulamentul în rândurile următoare.

Concurs Dragostea se vede la Mireasa: Spune-ne ce înseamnă iubirea infinită și câștigă o vacanță de 5 zile cu perechea ta Galerie
Spune-ne ce înseamnă dragostea infinită pentru tine și poți câștiga o vacanță de 5 zile, all inclusive, cu perechea ta. Află regulamentul în rândurile următoare. | Antena 1

Participă la Dragostea se vede la Mireasa și poți câștiga o vacanță de 5 zile, all inclusive, alături de perechea ta la Băile Felix. Află mai multe detalii în rândurile de mai jos.

Concurs Dragostea se vede la Mireasa: Spune-ne ce înseamnă iubirea infinită pentru tine și câștigă o vacanță de 5 zile, all inclusive, alături de perechea ta

Sezonul 8 al emisiunii Mireasa te trimite într-o vacanță de 5 zile, all inclusive, alături de perechea ta.

Spune-ne ce înseamnă iubirea infinită pentru tine și trimite-ne o poză cu tine și partenerul sau partenera ta pe https://concurs.a1.ro/mireasa.

Dacă răspunsul și poza ta ne impresionează cel mai mult, poți câștiga vacanța de 5 zile all inclusive, pentru 2 persoane, la Hotel President, de 4 stele, din Băile Felix.

Regulament concurs Dragostea se vede la Mireasa. În ce constă premiul

Premiul acordat constă într-un sejur la Hotel President de 4 stele, din Băile Felix acordat sub forma unui voucher.

Voucherul este alcătuit din 5 nopți de cazare, cu pachetul all inclusive, pentru două persoane valabil în perioada 15 Ianuarie-28 Februarie 2024.

Valoarea brută a premiului este de 4.378lei. Premiul nu include și transportul câștigătorului spre
și de la Băile Felix sau orice alt cost implicat

Mecanismul de concurs. Ce trebuie să faci

Participanții au posibilitatea să se înscrie la Concurs accesând site-ul www.a1.ro, în pagina dedicată concursului https://mireasa.a1.ro/concurs/, unde vor completa numele și prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon și vornrăspunde cât mai creativ la întrebarea de concurs: ,,Cum ai defini iubirea infinită într-o singură propoziție?,, și să încarce o poză alături de partener sau partenera sa.

Înscrierea în concurs se face gratuit, fără perceperea niciunei taxe directe sau indirecte, iar participanții se pot înscrie doar o singură dată. Concursul se încheie pe data de 1 decembrie 2023, iar câștigătorul va fi desemnat pe data de 01.12.2023 în funcție de creativitatea răspunsului dat la întrebarea de concurs și a fotografiei încărcate.

În același timp, va fi desemnat și un participant de rezervă, care va fi desemnat câștigător în caz că primul participant nu poate fi contactat sau nu dorește din orice motiv participarea sau înmânarea premiului.

Mai multe detalii despre regulamentul concursului găsiți AICI.

Mireasa sezonul 8, 31 octombrie 2023. Simona Gherghe, luată prin surprindere de concurenți. Ce s-a întâmplat în platou... Mireasa sezonul 8, 31 octombrie 2023. Bunica lui Liviu, dezamăgită de comportamentul concurentului. Ce i-a zis doamnei L...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x