Antena Căutare

Diana Dumitrescu, la cârma emisiunii „Mireasa”. Ce surprize va aduce noul reality-show matrimonial: ”Ne dorim să promovăm iubirea!”

Diana Dumitrescu este noua prezentatoare a emisiunii ”Mireasa”, care va începe în curând, la Antena 1, iar acum a venit în platoul emisiunii ”Observator” pentru a dezvălui ce surprize le pregătește telespectatorilor.

”Sunt foarte bucuroasă să mă aflu aici, m-am alăturat familiei Antenei 1. O să prezent emisiunea ”Mireasa”, care o să înceapă în curând. Va fi un format mai schimbat. Am foarte mari emoții, pentru că este ceva nou pentru mine și nu știu cum va fi. E mult de muncă, se lucrează intens, se construiesc platourile, se filmează promourile.”, a spus ea în direct, la Antena 1.

Întrebată ce fel de atitudine va adopta, ea a mărturisit că va fi exact așa cum îi va cere situația.

”Am cunoscut o parte dintre concurenți și o să fie ceva frumos. Vrem să promovăm iubirea. O să am personalitate multiplă, în funcție de concurenți. Dacă situația o va cere voi fi rea. Pot să fiu și foarte rea, și calmă, și blândă, și înțelegătoare, dar sper să fie frumos.”, a spus ea.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x