Antena Căutare

Familia Mireasa | Povestea continuă. Mama Antoniei o încurajează să fie o ”jucătoare”. La ce se referă

Mama Antoniei a intrat în casa Mireasa în Gala de vineri, 15 martie 2024. Ea a venit pentru a petrece timp cu fiica sa și cu Valentin.

colaj de imagini cu antonia si mama ei Galerie
Mama Antoniei a intrat în casa Mireasa în Gala de vineri, 15 martie 2024. Ea a venit pentru a petrece timp cu fiica sa și cu Valentin. | Antena 1

Mama Antoniei a încurajat-o să privească show-ul Mireasa ca pe un joc. Mai multe detalii în materialul video de mai jos.

Familia Mireasa | Povestea continuă. Mama Antoniei o încurajează să fie o ”jucătoare”. La ce se referă

”Te gândești că spațiul ăsta în care ești e un spațiu închis? Mama, tu ești un copil deștept. Tu îți dai seama despre ce este vorba, da? Ești afară, în viața reală? Ești într-o competiție, aici este multă presiune.

Te gândești că este presiune doar asupra ta. Este presiune și asupra lui. Ăsta e un joc psihologic, trebuie să te prinzi de anumite lucruri și să fii în competiție, precum ți-am zis. Eu vreau să te întreb pe tine ceva, e important. Îți dorești să rămâi în competiția asta? Dacă îți dorești să rămâi în competiția asta, te rog să te comporți ca un concurent, ca o jucătoare. Trebuie să știi să joci”, a zis mama Antoniei.

Citește și: Mireasa sezonul 9. Ce a spus Cristi despre Eliza, după ce a ieșit din competiție: ”Nu plâng, am emoții. Doar atât”

Mai târziu, în living apărea și Valentin. Mama Antoniei îl întreba și pe el dacă dorește să continue la Mireasa.

”Nu există prietenii. Ăsta e un joc, voi trebuie să vă comportați ca atare, dacă vreți să avansați ca un cuplu, să rămâneți aici. Să jucați corect, fairplay.”, a mai spus femeia.

La un moment dat, când mama fetei îi explica ce ar fi trebuit să facă atunci când Antonia a descoperit poza care nu o avantaja, Antonia s-a enervat și s-a ridicat.

”Degeaba vorbești frate că nu... e greu”, a spus concurenta, nervoasă. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Cine e Antonia de la Mireasa 9 și ce povestea de viață are. Ce a dezvăluit despre trecutul ei

Antonia are 27 de ani, e din București, a studiat Arte și e artist tatuator. Primul loc a fost într-un cazino și a locuit în mai multe țări, dar nu s-a adaptat.

Părinții sunt divorțați de când avea 2 ani. Nu s-a recăsătorit niciunul, a rămas inițial cu tatăl, apoi s-a mutat la mama. Consideră că datorită mamei s-a construit ca persoană, așa cum își dorea.

A renunțat la facultate, specializarea Modă la UNARTE, pentru că nu îi plăcea felul în care se preda. Spune că a avut discuții în contradictoriu cu profesorii.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Madi se lansează în afaceri. Din ce vrea să facă bani

Consideră că e timpul să-și pună viața în ordine, dorește să se căsătorească, știe până și cum vrea să arate în ziua cea mare. Partenerul ideal ar trebui să fie înalt, bărbat alpha, însă importantă e energia și chimia cu acesta. Își dorește un iubit glumeț, cu suflet bun, care să iubească animalele. Antonia afirmă că are o slăbiciune pentru atleți.

A avut relații doar cu băieți mai mici, așa că nu exclude posibilitatea de a fi atrasă de un bărbat mai tânăr.

Mireasa sezonul 8. Madi se lansează în afaceri. Din ce vrea să facă bani... Mireasa, sezon 8. Cum a răspuns Daria, după ce s-a speculat că s-ar fi căsătorit în secret cu Adrian. Cei doi vor fi naș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x