Antena Căutare

Mireasă: Ionuţ încearcă s-o recucerească pe Cătălina, dar este respins: "Trebuie să te controlezi pentru că ce spui, rămâne spus"

Cearta dintre Ionuț și Cătălina a lăsat urme în sufletul fetei. Momentan, nu mai crede într-o posibilă relație cu Ionuț: "Trebuie să te controlezi pentru că ce spui, rămâne spus."

Mireasă: Ionuţ încearcă s-o recucerească pe Cătălina, dar este respins: "Trebuie să te controlezi pentru că ce spui, rămâne spus"
Ionut incearca sa o recucereasca pe Catalina

Ionuţ Ungureanu îşi doreşte o femeie cu personalitate şi extrem de sinceră, care nu se fereşte să spună lucrurilor pe nume.

El spune că este bine acum și că ușor, ușor încearcă să o recucerească pe Cătălina. Bruneta spune că îi face plăcere să vorbească amândoi, dar Ionuț încă nu înțelege să-i ofere spațiul de care are nevoie.

"Important este că momentan nu cred că vom mai fi împreună pentru că nu cred în schimbarea lui.", acceptă Cătălina.

Citește și: Ştefan Luca a pus ochii pe Ștefania. "Ești frumoasă!" Care a fost răspunsul frumoasei brunete

"O să-i arăt cum sunt eu de obicei. Nu sunt așa vulcanic în realitate."

Vezi reacțiile celor doi în clipul de mai jos:

Ştefan Luca a pus ochii pe Ștefania. "Ești frumoasă!" Care a fost răspunsul frumoasei brunete... Mireasă: Andra si David au incercat sa se cunoasca mai bine, dar Loredana a intervenit intre ei. Cum au reacționat cei d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x