Antena Căutare

Marian Pavel și Dana, iubita lui, vor fi nași pentru Ela și Petrică Nemeș, câștigătorii sezonului 4 Mireasa: „Să vină nunta!”

Marian Pavel a anunțat pe rețelele sociale că el și Dana vor fi nași pentru Ela și Petrică. Cei 4 s-au pozat împreună și au publicat imaginea în online, fapt care i-a încântat pe fanii Mireasa.

Colaj cu Ela, Petrică, Marian și Dana Galerie
Marian Pavel a anunțat că va fi nașul lui Petrică Nemeș | Antena 1

Pe 4 iulie 2024 Ela și Petrică se vor căsători religios, după ce s-au cununat civil în Finala sezonului 4 Mireasa. Cei doi au anunțat în luna martie că îi vor avea nași pe Vasilică Ceterașu și soția lui, Amalia Ursu. Recent, cei doi câștigători ai sezonului 4 Mireasa au tansmis că nași le vor mai fi și Marian Pavel, care a participat în sezonul 3 Mireasa, și iubita lui.

Citește și: Mireasa, sezonul 3. Marian Pavel și iubita lui, prima apariție televizată. Cu ce se ocupă Dana și ce dezvăluiri a făcut tânărul

Marian Pavel și Dana, iubita lui, vor fi nași pentru Ela și Petrică Nemeș

Pentru a le cere să le fie nași, Ela și Petrică au mers la Marian și la iubita lui cu tort și flori.

„Sa vină nunta! Să ne trăiască finii!”, a scris Marian Pavel pe rețelele sociale.

Citește și: Mireasa, sezonul 4. Cum s-a pozat Ela după ce a ajuns de urgență la spital. Ce mesaj le-a transmis susținătorilor săi

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Marian și Petrică au participat amândoi la Mireasa și din vară vor deveni naș și fin.

În sezonul 3 Mireasa Marian a s-a căsătorit cu Andreea. Andreea Grădinaru, a povestit la Mireasa, Capriciile Iubirii că motivul divorțului dintre ea și Marian a fost că bărbatul a căutat-o pe Dana.

„Mie îmi pare foarte rău că nu mi-am urmat intuiția când am ieșit din casă, pentru că în momentul în care am ieșit din casă, la câteva săptămâni el a căutat-o pe actuala lui prteneră. Adică actuala lui este fosta lui cu care m-a înșelat în timpul relației noastre”, a povestit Andreea Grădinaru.

Cum a început povestea de dragoste dintre Ela și Petrică

Ela și soțul ei s-au cunoscut în casa Mireasa, sezonul 4. Deși nu a fost dragoste la prima vedere din partea concurentului, tânăra a știut încă din prima clipă că Petrică este sufletul său pereche.

În ciuda obstacolelor care le-au stat în cale, cei doi nu au renunțat unul la celălalt. Mai mult, dragostea lor a devenit mai puternică pe zi ce trecea. Astfel, Ela și Petrică au hotărât să se căsătorească civil în Finala show-ului matrimonial.

Povestea lor de iubire a emoționat peste măsură telespectatorii, care au votat cuplul lor într-un număr cât mai mare. Decizia publicului i-a adus pe concurenți pe primul lor în clasamentul din Marea Finală, câștigând premiul în valoare de 40.000 de euro.

Un moment greu din căsnicia lor a fost când tânăra a pierdut sarcina. Împreună, Ela și Petrică au trecut peste greutăți și se pregătesc de marea petrecere de nuntă.

Mireasa, sezon 7. Dani, primele declarații după ce Daiana a anunțat că e însărcinată. Ce spune viitorul tătic... Reality show-ul matrimonial Mireasa, ediţie specială de Paşte. Maria Cârneci petrece a doua zi de Paşte în casa Mireasa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x