Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Andreea, cu ochii în lacrimi după proba cântarului. Ce a făcut-o pe concurentă să plângă

Fetele din casa Mireasa au fost cântărite, iar unele dintre ele, printre car eși Andreea au avut parte de o surpriză neplăcută.

Andreea a izbucnit în lacrimi în casa Mireasa Galerie
Andreea a izbucnit în lacrimi în casa Mireasa, după proba cântarului | Antena 1

Andreea a început să plângă în timpul emisiunii Mireasa de luni 15 februarie, după ce a văzut filmulețul în care ea și colegele ei au fost cântărite. Doamna Ermina a adus cântarul și un centimentru și și-a notat ce dimensiuni are fiecare concurentă.

Unele concurente au avut parte de o surpriză neplăcutâ când au realizat că perioada petrecută în casa Mireasa le-a adus câteva kilograme în plus.

Citește și: Mireasa 2020, sezon 2. Cum a fost plecarea Claudiei. Ce i-a spus doamna Ermina la despărțire

Andra credea că s-a îngrășat doar 3 kilograme, însă cântarul i-a spus altceva, aceasta luând 5 kg în plus, de la ultima ei cântărire.

Câte kilograme a luat în plus Andreea, de când se află în casa Mireasa

De asemenea, și Andreea a luat câteva kilograme în plus. Concurenta a precizat că s-a îngrășat 9 kilograme iar d evină nu ese numai mâncarea foarte gustoasă, ci și lipsa sportului.

Citește și: Mireasa 2020, Gala din 13 februarie 2021. Ce fată a fost eliminată chiar înainte de Ziua Îndrăgostiților

„Primele kilograme pe care le-am luat au fost la începutul pandmeiei, iar ăn casă m-am îngășat 9 kilograme.Nu dau vina pe stre. Eu fiind și la Facultatea de Sport făceam sport tot timpul, iar apoi nu am mai putut să-l fac”.

Ce fată a fost eliminată în Gala Mireasa din 13 februarie 2021

Într-un final, Claudia a strâns 8 voturi și Ștefania 2. Cele două erau în pericol de eliminare, dar votul publicului e cel care își spune cuvântul mereu.

În urma voturilor publicului, Ștefania a fost votată Fata Săptămânii, ceea ce a salvat-o de la plecare.

Mădălina s-a gândit mult timp dacă să folosească sau nu amuleta, dar a decis, într-un final, să o ajute pe Andra.

În acest caz, chiar dacă Andra a primit cele mai puține voturi din partea fanilor, în această săptămână, și ar fi fost nevoită să plece acasă alături de Claudia, care a primit cele mai multe nominalizări, amuleta a salvat-o.

Într-un final, Andra a decis să meargă mai departe cu David, în concursul Mireasa, pe când Claudia a fost nevoită să plece acasă în urma nominalizărilor și voturilor din această săptămână, din Gala Mireasa din 13 februarie 2021.

Mireasa 2020, sezon 2. Cum a fost plecarea Claudiei. Ce i-a spus doamna Ermina la despărțire... Mireasa 2020, sezon 2. David a câștigat amuleta care îi oferă imunitate până în Finală. În ce a constat jocul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x