Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Liviu și Maria formează al doilea cuplu din casă! Ce au recunoscut în fața Simonei

S-a anunțat al doilea cuplu din casa Mireasa, de această dată format din Liviu și Maria. După o neînțelegere, ei au făcut următorul pas, spre surprinderea tuturor.

colaj simona gherghe concurenti mireasa Galerie
Liviu și Maria au decis să formeze cel de-al doilea cuplu din casa Mireasa, în cadrul Galei din 3 aprilie 2021 | Antena 1

Seara în care s-au stins brusc luminile în casa Mireasa a adus surprize pentru concurenții sezonului 3.

În timp ce Marian și Andreea și-au petrecut seara împreună în pat și s-au tot contrazis despre cum vor dormi împreună, Liviu și Maria au participat la jocul de adevăr sau provocare jucat de ceilalți concurenți.

Din păcate, jocul a lăsat un gust amar pentru Liviu, pentru că Maria l-a provocat pe Blaze să îi dea una dintre perechile sale de șosete.

Liviu și Maria au format cel de-al doilea cuplu din casa Mireasa, în cadrul Galei din 3 aprilie 2021

Se pare că Liviu a fost nemulțumit de acest lucru și a plecat de lângă grup. Maria s-a dus după el și au avut o discuție despre ce s-a întâmplat și ce urmează pentru ei doi. La final, cei doi s-au sărutat, un semn că ar vrea să devină cuplu.

Citește și: Marian și Andreea formează al doilea treilea din casă! Ce s-a întâmplat în timpul nopții

În Gala Mireasa din 3 aprilie 2021, Simona i-a întrebat pe cei doi dacă formează oficial un cuplu. Deși au ezitat la început să ofere un răspuns clar, cei doi s-au uitat încontinuu unul la celălal, dar încă nu discutaseră posibilitatea unui cuplu.

Liviu a recunoscut că nu ar vrea să fie el primul care oferă un răspuns clar și Maria a recunoscut că nu au discutat oficial posibilitatea formării unui cuplu, dar că se comportă de parcă ar fi un cuplu deja.

”Îmi spune ”iubirea mea”, adică,” a recunoscut Maria. După câteva clipe, cei doi au hotărât că formează un cuplu, în aplauzele tuturor.

Citește și: Surpriză la miezul nopții în casă. Ce au făcut concurenții după ce s-au stins brusc luminile

”Formează doar un cuplu, nu s-au căsătorit,” a spus Mari, ce a recunoscut că ar vrea să vadă cum va evolua relația fiului ei cu Maria.

Mireasa 2021, sezon 3. Surpriză la miezul nopții în casă. Ce au făcut concurenții după ce s-au stins brusc luminile... Mireasa 2021, sezon 3. Marian și Andreea formează al treilea cuplu din casă! Ce s-a întâmplat în timpul nopții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x