Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Ce decizie au luat Izabela și Blaze după ce concurenta s-a întors de la spital

După ce s-a întors de la spital, Izabela a spus că i-a fost descoperit un menangiom. Concurenta crede că aceste crize din cauza acestei afecțiuni.

Mireasa 2021, sezonul 3. Ce decizie au luat Izabela și Blaze după ce concurenta s-a întors de la spital Galerie
Izabela a suferit o criză de epilepsie, dar nu vrea să plece din competiție | Antena 1

Izabela a promis să va avea mai multă grijă de ea, dar nu se va lăsa de fumat. Mama concurentei a sunat în redacție și a cerut să vorbească cu fiica sa.

Ce decizie au luat Izabela și Blaze

Mama Izabelei a vorbit și cu Blaze și i-a cerut acestuia să-și facă amândoi bagajul și să plece acasă. Concurenta a spus că ea nu pleacă acasă fără iubitul ei și că niciodată nu ar face așa ceva.

Deși starea de sănătate a Izabelei este la un nivel scăzut, concurenta nu vrea să plece din competiție. Deși toți sunt îngrijorați pentru ea, aceasta a promis să-și facă toate controalele medicale.

Mama sa a vorbit cu un neurolog și a cerut să-i transmită concurentei că nu este nimic grav, care să-i pună viața în pericol. Izabela și Blaze au decis să rămână în competiție.

Izabela, crize violente de epilepsie în timpul nopții

Izabela a avut parte de o încercare foarte grea. Noaptea ce se anunța aparent liniștită a fost una extrem de tumultoasă. Starea de conștiență i-a fost afectată. Tânăra a leșinat și a avut nevoie de intervenția medicilor de pe ambulanță.

Târziu în noapte, Izabela a făcut două crize de epilepsie una mai ușoară, alta mai puternică, iar ceea ce s-a întâmplat le-a speriat groaznic pe fete. Un echipaj de urgență a ajuns în casa Mireasa pentru a-i acorda primul ajutor.

Imaginile cu puternic impact emoțional au fost blurate pentru a nu o arăta pe Izabela în timpul crizelor. Fetele au asistat speriate și au încercat să o ajute așa cum au știut, însă Izabela nu dădea niciun răspuns.

Medicii au fost chemați și a doua zi dis-de-dimineață pentru că starea brunetei se înrăutățise. În tot acest timp, Blaze nu știa ce se întâmplă. Tânărul a fost la pământ când a aflat că iubita sa va fi transportată de urgență la spital.

Pentru că a avut nevoie de recuperare, Izbela nu a fost prezentă în emisiunea de joi.

Mireasa 2021, sezonul 3. Romina și Ionuț formează un cuplu. Totul s-a întâmplat foarte repede... Mireasa 2021, sezon 3. Bogdan și Ana și-au spus primul "Te iubesc!" la o lună de relație. Ce cadou a primit bă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x