Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Nimeni nu a înțeles decizia Adelinei de a-l vota pe Alin în gala trecută

Adelina i-a uimit pe toți în gala de sâmbătă atunci când a decis să-l voteze pe iubitul pentru eliminare.

Alin a declarat că decizia Adelinei are legătură cu posesivitatea pe care o are iubita sa Galerie
Adelina i-a uimit pe toți în gala de sâmbătă atunci când a decis să-l voteze pe iubitul pentru eliminare | Antena 1

Nici Alin, nici doamna Daniela, nici fetele, nimeni nu a înțeles gestul Adelinei după decizia din gala trecută. Potrivit Simonei Gherghe, în cele trei sezoane de până acum nicio concurentă nu și-a votat până acum iubitul pentru eliminare.

Alin a declarat că decizia Adelinei are legătură cu posesivitatea pe care o are iubita sa. Cei doi au discutat mult după terminarea emisiunii, iar Alin i-a spus Adelinei că nu se aștepta la așa ceva din partea ei.

Nimeni nu a înțeles decizia Adelinei

Nici doamna Daniela nu a înțeles de ce Adelina a ales să-l nominalizeze pe Alin pentru eliminare, ba chiar a fost extrem de supărată și a rugat-o pe concurentp să nu-l mai caute pe fiul ei. Adelina a vărsat multe lacrimi, dar nimeni, nici măcar fetele nu au fost covinse de argumentul ei în legătură cu decizia controversată.

Adelina a spus că ea a decis să-l nominalizeze pe Alin pentru că nu ar fi ieșit ea niciodată Fata Săptămânii, dar toți au considerat că și-a asumat un risc foarte mare, ba chiar și-a pus mult în pericol relația.

Alin s-a retras în camera sa după ce a vorbit și cu băieții despre relația lui și chiar a plâns. În emisia live de azi, concurentul a dezvăluit că a încercat să o înțeleagă pe Adelina și a decis că e mai bine să se lase pradă sentimentelor și să se descarce.

Nominalizările fetelor în gala de sâmbătă, 17 aprilie

Anamaria l-a nominalizat pe Ionuț, cel care săptămâna trecută a fost Băiatul Favorit. Izabela l-a nominalizat pe Liviu. Roxana l-a numit pe Valentin.

A urmat Adelina care nu-l mai vrea în casa Mireasa pe Alin, iubitul său.

”Nu m-aș simți bine să știu că nominalizarea mea ar afecta un cuplu, nu vreau să iau șansa altui băiat. Relația noastră va continua afară.”, a spus Adelina. Alin a privit alegerea ei ca pe o ”posesivitate”. Băiatul crede că Adelina vrea ca el să fie eliminat ca să nu mai cunoască o altă fată în casa Mireasa, dacă Adelina va fi eliminată.

Și Andreea l-a nominalizat tot pe Valentin. Costinela a ales să-l numească pentru eliminare pe Valentin, cel care a fost votat și de Maria.

Mireasa 2021, sezon 3. Răsturnare de situație în cazul eliminării lui Valentin și a doamnei Ioana... Mireasa 2021, sezonul 3. Ce cred băieții și fetele despre Ruxi, noua concurentă. Discuțiile lor au fost făcute publice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x