Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Clasamentul publicului din 28 mai. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Publicul Mireasa a votat intens și în această săptămână pe platforma mireasa.a1.ro, aplicația Antena 1 și prin SMS la 1272. Iată cum arată clasamentul din Gala de sâmbătă, 28 mai 2022.

simona gherghe la mireasa intr-o rochie roz Galerie
Publicul Mireasa a votat intens și în această săptămână pe platforma mireasa.a1.ro, aplicația Antena 1 și prin SMS la 1272. Iată cum arată clasamentul din Gala de sâmbătă, 28 mai 2022. | Antena 1

A fost o săptămână dificilă pentru cuplurile de la Mireasa sezon 5. Au existat certuri în toate relațiile și chiar despărțiri. Rămâi pe a1.ro pentru a afla cum au fost ultimele zile pentru tinerii din cel mai iubit show matrimonial, dar și cum arată clasamentul publicului din 28 mai 2022.

Cum a fost ultima săptămână pentru concurenții de la Mireasa sezon 5

Sâmbătă, 21 mai 2022, Aron a fost eliminat. El a fost votat de public să părăsească competiția Mireasa sezon 5 și Adrian a rămas în casă.

La final, acesta a analizat cuplurile și a spus că Giovana cu Sese sunt cea mai puternică pereche. El a susținut că vor fi fericiți și peste ani. Din păcate, proaspeții logodnici au întâmpinat probleme în ultimele zile. Vinovatul? Gelozia exagerată a lui Sese, crede iubita lui.

Acesta i-a reproșat, din nou, că se uită după alți bărbați, lucru pe care l-ar fi făcut și la mare, la scurt timp după logodna lor. Ca niciodată, tinerii îndrăgostiți și-au aruncat cuvintele grele și au folosit inclusiv un limbaj licențios.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Toți concurenții au făcut nominalizări. 4 fete au imunitate, niciuna din TOP 3

Nici la Alina și Valentin lucrurile nu au fost roz în această săptămână. Cei doi s-au simțit minunat la piscină, au fost foarte veseli, însă înainte de asta s-au certat serios la petrecere. Certuri au urmat și spre finalul săptămânii, când Vali s-a simțit mințit de iubita lui, care i-a zis Alisiei că a fost interesată doar de doi băieți: Valentin și Leo.

Yana și Andrei s-au despărțit în cursul acestei săptămâni. Totul a început de la faptul că băiatul doamnei Mioara i-a propus Sabrinei, la piscină, să-i dea o felie de pizza. Atunci, concurenta a remarcat că are un iubit foarte grijuliu și preț de câteva minute nici nu s-au băgat în seama.

Au trecut, însă, peste această situația, dar a apărut alta: stilul de viață al Yanei, pe care Andrei nu poate să îl ofere. Cu toate că ea a susținut că poate să muncească, doamna Mioara crede că acest lucru va duce la destrămarea cuplului lor. Ceea ce s-a și întâmplat, după ce Andrei a informat-o că situația lui financiară este una decentă, însă nu posedă niciun bun și muncește din greu pentru a își depăși condiția.

Cei doi s-au despărțit doar pentru scurt timp. Inițial, Yana a vrut împăcarea, dar orgoliul lui Andrei a fost prea mare. S-au împăcat totuși, însă doamna Mioara nu i-a slăbit deloc. Ea a comentat viața amoroasă a fetei, despre care spune că a avut prea mulți parteneri până la vârsta de 23 de ani și că ceva poate fi în neregulă cu ea.

Sabrina și Perneș au început săptămâna tensionați și lucrurile s-au mai liniștit după ce fata a mers la hotel cu Larisa. Deși nu a fost de acord cu acest lucru, logodnica lui Perneș tot a însoțit-o pe prietena ei.

Foarte reci au fost unul față de altul și Sabrina a respins orice dialog cu iubitul ei. Spre finalul săptămânii, ea i-a făcut o declarație de dragoste, care a reușit să mai elimine din tensiunea dintre ei.

Vineri, mama Sabrinei a trimis mai multe mesaje, în care o acuza că minte și că aberează. Cât timp Gabriela Cristea a citit rândurile, Perneș a plâns și nu a scos niciun cuvânt. Tatăl fetei i-a luat apărarea și mama băiatului și-a arătat susținerea pentru cuplul lor.

Alisia și Răzvan au pus punct cunoașterii, la sugestia fetei. Ulterior, pe adresa redacției a venit un mesaj, de la viitoarea nașă a tinerei, care a acuzat-o că a venit la Mireasa pentru a îl întoarce din drum pe fostul ei iubit și că nu are gânduri serioase.

Leo și Anda, împreună cu doamna Dana, au fost contrariați de o scrisoare primită din partea mamei fetei. Lucrurile au fost lămurite în live, unde părintele i-a asigurat de susținerea familiei.

Rămâne de văzut cum aceste evenimente vor influența votul publicului.

Clasamentul Mireasa sezon 5 din 28 mai 2022

Publicul Mireasa a votat intens și în această săptămână pe platforma mireasa.a1.ro, aplicația Antena 1 și prin SMS la 1272. De reținut că fetele din TOP 3 nu au imunitate. Iată cum arată clasamentul din Gala 28 mai:

Mireasa Săptămânii este Giovana. Mama Săptămânii este doamna Mioara și Mirele Săptămânii este Sese.

Mireasa 2022, sezon 5. Doamna Mioara nu o slăbește pe Yana: ”Nu vreau o noră ca ea”... Nora de la Mireasa, imagini inedite cu familia ei. Ce fotografii emoționante a publicat fosta concurentă cu părinții ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x