Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Familiile Sabrinei și lui Perneș, reacție după ce s-au logodit. Ce mesaje au primit de acasă

Sabrina și Perneș de la Mireasa sezon 5 s-au logodit și, după noaptea în care au sărbătorit, au vorbit cu familiile. Mama băiatului și mătușa concurentei au intervenit telefonic la Mireasa - Capriciile Iubirii și le-au transmis gânduri bune.

sabrina si pernes de la mireasa sezon 5 rad Galerie
Sabrina și Perneș de la Mireasa sezon 5 s-au logodit și, după noaptea în care au sărbătorit, au vorbit cu familiile. Mama băiatului și mătușa concurentei au intervenit telefonic la Mireasa - Capriciile Iubirii și le-au transmis gânduri bune. | Antena 1

Prima care a intervenit telefonic a fost mama lui Perneș. Încântată de logodnă, doamna Valeria i-a felicitat și le-a urat multă fericire.

”Să fiți fericiți. Vă transmite și tati, și Andrada. Să fiți fericiți și să vă iubiți din plin că meritați amândoi. Doamna Eleonora, vă mulțumesc”, a zis și doamna Valeria, care a afirmat că a fost geloasă când a văzut-o pe însoțitoarea lui Perneș alături la alegerea inelului.

Mama lui Perneș a susținut că a avut mari emoții în legătură cu răspunsul Sabrinei. ”Cererea a fost frumoasă, nu mi-aș fi imaginat niciodată că fiul meu e...”, a mai spus ea.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina a acceptat cererea în căsătorie a lui Perneș. Reacția ei când băiatul a îngenunchiat

Mătușa Sabrinei i-a felicitat pe concurentă și Perneș

Mai târziu, a intervenit telefonic mătușa Sabrinei. Aceasta i-a felicitat și i-a spus că toată familia îi așteaptă împreună acasă.

”Am intrat, deși știi că nu prea îmi place să intru în direct. Am vrut să te felicit și să-ți spun că ne bucurăm pentru tine, atât eu cât și Benone, unchiul, și toți frații tăi. Toți te felicită și așteaptă să-l aduci pe Perneș la noi acasă. Îți dorim tot binele din lume, casă de piatră, să fii fericită, la fel cum sunt fetele mele.”, a zis doamna Elisabeta, mătușa Sabrinei.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Nora, reacție neașteptată după ce un susținător i-a spus că pozele cu ea și Robert ar fi fost văz... Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina și Perneș i-au dat detalii Larisei despre noaptea petrecută fără camere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x