Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Elena a dezvăluit dacă mai este interesată de o cunoaștere cu Aron: „Nu pot să dau timpul înapoi”

Elena și Ina au dat uitării conflictul cu Giovana, însă au gasit un nou subiect de discuție. Camerele au surprins o conversație despre Aron între cele două. Iată ce sentimente o încearcă pe Elena.

Colaj cu Elena, Ina și Aron la Mireasa Galerie
Elena și Ina au dat uitării conflictul cu Giovana, însă au gasit un nou subiect de discuție | Antena 1

Pare că tensiunile dintre Ina, Yana, Elena și Giovana au mai dispărut din casa Mireasa, însă ies la iveală discuții neașteptate despre alți concurenți ai show-ului matrimonial. Aron a fost principalul subiect de conversație al elenei cu Ina în urmă cu o seară.

Concurentele au discutat despre cunoașterea cu tânărul, iar Elena a dezvăluit dacă este îndrăgostită sau nu de el. De asemenea, fata și-a expus sentimentele fără ezitare în fața prietenei sale.

„Te văd îngândurată”, i-a spus Ina colegei sale de cameră.

„Păi da, știu că o să rămân singură... (...) Discuția pe care am avut-o cu psihologul m-a pus așa pe gânduri.”, a răspuns Elena.

Concurenta i-a mărturisit Inei că ea nu s-a îndrăgostit de Aron, ci de potențialul său: „Era ok când vorbeam, gesturile pe care le avea la adresa mea, atenția pe care o primeam din partea lui.... oricum nu aveam viziuni comune”.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Ce mesaj a transmis Nora pe Internet după vizita lui Robert. În ce ipostază apropiată s-au fotografiat

Ina a ținut neapărat să își încurajeze prietena spunându-i că există cineva și pentru ea, chiar dacă nu este Aron acela.

„Dar cât de oarbă am fost, frate?! (...) Parcă mi-am pierdut așa speranța. Nu pot să mai dau timpul înapoi, dar pot să învăț din tot ce a fost. Nici nu aveam cum să mă îndrăgostesc așa repede de el, pentru că abia interacționam. O să primească tot ce merită!”, a mai continuat elena, vizibil afectată de întreruperea cunoașterii de Aron.

„Adevărul doare, știu! Nu trebuie să te lași așa de doborâtă”, a mai adăugat Ina.

Ce a făcut-o pe Elena să își schimbe părerea despre Aron

În cadrul emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii de la Antena Stars, Elena a dezvăluit faptul că discuția cu psihologul a făcut-o să privească cu alți ochi cunoașterea pe care a avut-o cu Aron de-a lungul show-ului matrimonial.

„Asta a fost după discuția cu psihologul. Când mi-a confirmat un specialist ceea ce mi-au spus și alte persoane... a fost impactul ăla pentru că îmi doream să nu fie așa. Mi-ar fi plăcut să mă contrazică, să îmi spună că Aron chiar a fost interesat. (...) Noi am încetat cunoașterea atunci, iar în a doua zi el facea pași către altcineva, mai ales după ce mi-a povestit întâmplarea cu fosta lui iubită de aici.”, a povestit Elena.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Alina și Valentin, prima noapte împreună. Cei doi au mers la hotel împreună

Gabriela Cristea a ținut să intervină și să-i recomande concurentei să treacă peste acest moment. Tânăra a susținut că nu mai este afectată de tot ce s-a întâmplat în casa Mireasa, dar a simțit nevoia să se destăinuie cuiva.

„Psihologul mi-a zis să îmi dau voie să fiu imprfectă, iar dacă simt să fac unele chestii pe care în mod normal nu le-aș face, să le fac. Este un mod mai sănătos prin care îmi pot elibera acele emoții. După ce am scăpat de emoțiile respective, am discutat cu el aseară și a fost ok”, a mai completat ea.

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce mesaj a transmis Nora pe Internet după vizita lui Robert. În ce ipostază apropiată s-au foto... Mireasa 2022, sezonul 5. Alina, discuții cu fetele după noaptea cu Valentin. Ce le-a povestit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x